Hat budapesti körzetet érintő megállapodás született a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd között az őszi ellenzéki előválasztásra – közölte a Demokratikus Koalíció Sajtóirodája szombaton. Csepelen Komjáthy Imrét, Zuglóban Tóth Csabát indítják közösen Szabó Szabolccsal és Hadházy Ákossal szemben. A Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd között egy hat budapesti körzetet érintő megállapodást született az őszi ellenzéki előválasztásra. 3 körzetben – Bp. 8. vk. (Tóth Csaba), Bp. 16. vk. (Hiller István), Bp. 17. vk. (Komjáthy Imre) – a DK fogja támogatni az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltjeit, míg 3 másik körzetben – Bp. 5. vk. (Oláh Lajos), Bp. 11. vk. (Varju László), Bp. 12. vk. (Barkóczi Balázs) – az MSZP-Párbeszéd támogatja a DK jelöltjeit – írták.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..ja megállapodtak...akkor meg miért kell választani ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Az ember csak kapkodja a fejét, napi 2-4 ilyen hírrel sokkolják az embert.:

"A DK-s Konczer Erik lett a Jobbik jelöltje Tatabányán"
"A Jobbik elnöke a pártja jelöltjének bemutatása kapcsán „orbáni őrületről” ír: ..."
index.hu/belfold/2021/06/06/dk-s-konczer-erik-lett-a-jobbik-jeloltje-tatabanyan/

Az ellenzéki választók teljesen jogos felháborodását, ami a maffia 11 éves dúlása miatt (is) van az ilyen hírekkel teljesen leoltják. Mert a Jobbik - ha már nem indít ott önálló jelöltet - akkor ne presszionálja arra a híveiket, hogy kire szavazzanak. El tudnák ők saját maguk is dönteni! Az ilyen hozzáállással az otthon maradók, a passzívak, a bizonytalanok számát fogják szaporítani. Akiket annyira meg szeretnének szólítani. Nos! Így sikerülni fog, megértik az emberek az üzenetet, ne aggódjanak!
Béla333
Na befejezem, mert csak agyvérzést kap az ember, itt az újabb baromság:

"Visszalép az előválasztástól a Momentum jelöltje a II. kerületben"
"A Momentum jelöltje eredetileg Berg Dániel volt, ám a párt úgy látta, hogy Berg és Tordai túlságosan hasonló beállítottságú politikusok, és akkor tesznek jót, ha nem osztják meg a szavazókat..."
24.hu/kozelet/2021/06/06/ellenzeki-elovalasztas-budapest-berg-daniel-visszalepes-tordai-bence/

Már az előválasztástól is visszaléptetik a pártok a politikusaikat. Nesze barmok, válasszatok!
Pálinkás Pál
ez egyre röhejesebb...össze fogják hozni a hatalmas buktát...de megérdemli az ország...11 év nem volt elég hogy eltakarítsák a fidesz nevű fekáliát...
Béla333
Az egész már úgy néz ki a sok ide oda lépő, támogató párttal és politikussal, hogy ránk - választókra már nincs is szükség.
Ja?! Annyiban mégis, hogy gondolkodás, vélemény és elvárás nélkül bólogassunk, helyeseljünk a politikusok által kimutyizott jelöltekre. Bár lehet, hogy már erre sem kellünk...
Béla333
Most magyarázta el az ATV-n a Molnár Zsóóóóti, hogy nem az egyéni választókörzetek a fontosak (106 van belőle, ami az össz képviselői létszám több mint 50%-a!), hanem a miniszterelnök jelölt személye.
Igen! Mutyiznak, de az nem érdekes, szavazzunk arra, amit ők mondanak!
Ennyire semmibe veszik a szavazókat! Felháborító, szemét dolog ez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.