Úgy tűnik, hogy a Fideszben "benyomták a pánikgombot" – reagált az Orbán Viktor miniszterelnök által csütörtökön bejelentett nemzeti konzultációra a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese.

Tordai Bence: úgy tűnik, hogy a Fideszben benyomták a pánikgombot

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Tordai Bence online sajtótájékoztatóján azt mondta, már tíz éve annak, hogy a kormányfő megvonta az adóvisszatérítést az alacsony keresetű dolgozóktól.

Az, hogy most egyszer, "választási ajándékként, választási szavazatvásárlási kísérletként" visszaadná a befizetett személyi jövedelemadó egy részét, az nem ellensúlyozza azt az évtizedes politikát, amelyet a "végtelenül igazságtalan" egykulcsos adó fémjelez – fogalmazott.

A Párbeszéd véleményt ismertetve kijelentette, a legkisebb keresetűeknek nem kellene adót fizetniük, a személyi jövedelemadót csökkenteni kell, nem pedig egyszer visszatéríteni. Hozzátette, Magyarország az egyik legmagasabb adókulccsal sújtja a kiskeresetű dolgozókat.

Az emberek szeretnének a jelenleginél jóval magasabb minimálbért és garantált bérminimumot, úgy, ahogy az ellenzék már régóta mondja – előlegezte meg a választ Tordai Bence a tervezett nemzeti konzultáció egyik kérdésére.

A Fudan Egyetem esetében úgy tűnik, hogy visszavonulót fújt a kormány, de ezek megint csak álságos szavak – mondta.

Forrás: Párbeszéd/Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Tordai kínjában már azt sem tudja, mekkorát hazudjon! Jákob csúcsra járatja a pofátlanságot és a paraszt stílust, Bernike pedig szenvelegve pózol Hadházy átkossal.
Miért nincs ezek között egyetlen épkézláb, normális ember?
Néro
Azt majd a választás előtti héten mikor pakolják össze a családi ezüstöt és irány Azerbe ezerrel. Ott már várja őket a baltás barátjuk a Nemzeti Hős.
simmering73
@Shikari: Miért, az illibernyákok között van egy épkézláb, normális ember? Itt vagy példának mindjárt te. Olyan hülye vagy, hogy nekifutásból téped a wc-papírt!
Pegero
Mintha valami kicsi, irritáló dolog (zabszem) lenne Tordai seggében, ami zavarja, és ezért ideges.
Shikari
@Pegero: A primitív kis libsi patkány nagy port ver maga körül, mert retteg, hogy nem választják újra. Akkor talán dolgoznia kellene a szarházinak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.