Karácsony Gergely és Jakab Péter is beálltak Tóth Csaba szocialista politikus mögé az előválasztási kampányban. Nem csak az szimbolikus, hogy kit ajánl saját szavazóinak, szimpatizánsainak a két ellenzéki miniszterelnök-aspiráns, hanem, hogy kit nem. Tóthttal szemben Hadházy Ákos áll. Aki pont a politikai propaganda és a korrupció elleni harcot tűzte zászlójára. Ritka, hogy egy politikai képlet ennyire egyszerű és világos legyen. Tóth és Hadházy között széles, sötétben is jól látható vörös vonal húzódik. Karácsony és Jakab, az ellenzék két vezető politikusának döntése így üzenetértékű. Ez az üzenet pedig kifejezetten aggasztó.

(Forrás: 444.hu, Horizont által)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
"Lehetne itt hosszan írni arról, hogy minek leváltani a Fideszt, ha Tóth Csaba jön helyette, meg hogy Tóth támogatása önmagában cáfolja Jakab és Karácsony minden eddig hangoztatott kijelentését politikai és emberi tisztességről. Ecsetelhetnénk, hogy nincs olyan politikai kompromisszum, amibe Tóthot bele lehetne tuszkolni, meg hogy nincs az a kampánypénz, ami ezt az erkölcsi deficitet kiegyenlítené, de felesleges."

Lehet nagy árat fognak ezért fizetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@sgl: Mi fizetjük immár harminc éve.Az egész ország.
Nyírfa
És, ha a cél nem is az, hogy nyerjenek, hanem a döntetlenre játszás? Nincs felelősség, nem kell betartani az ígéreteket, de megmaradnak, sőt, jelentősen bővül az elfoglalható parlamenti székek száma, nagyobb a politikai befolyás, leugathatják kövért.
A fizetés elfogadható, a büfé kínálata megfelelő, az élet szép, majd nekünk is elmagyarázzák.
Horizont
@Nyírfa: Ha mondjuk a fidesz nyer, de nem annyit hogy kormányt alakíthat akkor kivel lép majd koalícióra???
Nyírfa
@Horizont: Lehet, hogy csak néhány ember kell, ennyi haszonlesőt pedig könnyű összeszedni. Volner és társai boldogan frakcióznának. Még az a szégyen is megeshetne, hogy a szociktól vagy a függetlenek közül segítenének hozzá a többséghez.
Egy nagykoalíció a világ cirkusza lenne. :)
sgl
@Horizont: Az nem úgy műx, hanem: ha a fidesz nyer, akkor a köztálnok megbízza a lista első helyén lévő geczit alakíCCson kormányt, ha nem tud, akkor nem tudom hány nap múlva, - 40???- a második nyertes párt miniszterálnok jelöltjét kell megbíznia vagy ő szerinte azt aki valóban tudna kormányt alakítani.
De jelen esetben a fidesz mindent bedobna ez ellen és mindent folyamatosan akadályozna élén a bajszor szar segítségével. Aminiszterelnököt pedig a Parlament szsvazza meg és ha nem jn össze akkor megint vadászhatnak.
Épp ezért érthetetlen sokszor amikor az ellenzék is azt mondja: de Ocsmány Vigyort is a fél ország megszsvazta!
Annyira segghülyék, hogy nem tudják nem közvetlenül választjuk?
És nyomják ezt a fasságot, szinte naponta hallom mindenféle médiában.
Bolgártól is nem egyszer.
Ennyire hülye? Igen, ennyire hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.