A kétnapos ülésen több mint húsz indítványról fognak szavazni a képviselők.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten. A képviselők hétfőn interpellációkat intézhetnek a kormány tagjaihoz, kedden pedig több mint húsz előterjesztésről szavaznak, így például végleges formába önthetik Magyarország 2022-es költségvetését.

A nyári szünet előtt szavaz a Tisztelt Ház a pedofiltörvényről, költségvetésről és a kínai egyetemről

Orbán Viktor miniszterelnök azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 31-én.

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

A házelnök napirendi javaslata alapján az ülés hétfőn 13 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amelyet az interpellációk és az azonnali kérdések követnek egy-egy órában, majd kérdések hangozhatnak el további 30 percben.

Kedden reggel 9 órakor szintén napirend előtti felszólalásokkal indul a parlamenti munka, a napirenden ezután kizárólag határozathozatalok szerepelnek.

A parlament ekkor a jövő évi büdzsé mellett elfogadhatja a veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokat, szavazhat a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint az egyes állami vagy önkormányzati bérlakások megvásárolhatóságáról szóló kormánypárti előterjesztésről is.

Döntés várható továbbá a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról, a Budapest Diákváros megvalósításáról és a nemzeti adatvagyonról szóló új jogszabályról is.

Az Országgyűlés titkos szavazással dönthet az Alkotmánybíróság új tagjának megválasztásáról, végül pedig mintegy 10 millió forinttal csökkentheti a Jobbik elnökének tiszteletdíját, amiért Jakab Péter egy napirend előtti felszólalásában megsértette a házszabályi rendelkezéseket.

Forrás: mti.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ha megszavazzák ,akkor attól kezdve a szájer józsi is pedofil? :)
kíváncsi lennék a schidt maris és orbán meleg gyermekei véleményére a szavazással kapcsolatban..
tudode
Úgy lenne teljes az átlagostól eltérő viselkedésforma, ha kiegészítené a T. ház
---- Kleptománia tünetei és kezelése
www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/kleptomania/1123
..
„”””A kleptománia magyarul lopási kényszert jelent: az érintett kényszert érez rá, hogy ezt-azt ellopjon. Ez abban különbözik az egyszerű lopástól, hogy a kleptomániás személyek olyan dolgokat is ellopnak, amelyekre nincs szükségük, illetve olyasmiket is, amiket minden további nélkül meg tudnának vásárolni. Vannak például kifejezetten jómódú kleptomániás emberek.””””
--------------------------
.
Annál is inkább, mivel a kleptomániáSOKK a társadalom minden tagját érintik, nem csak azokat, akiket könnyű táncba vinni!
.
Ekladáns példa erre Repülős Gizi néni, aki bugyilopásért fél életét börtönben töltötte
.
----- Repülős Gizi
www.youtube.com/watch?v=-Fv6mrG7398&t=196s
.
2015 márciusában ismét lebukott Repülős Gizi az egyik legismertebb magyar besurranó tolvaj. A 89 éves asszony megszökött a szociális otthonból, az ausztriai Ruszton surrant be egy házba, de a riasztó lebuktatta. Az osztrák rendőrök még nem találkoztak ilyen idős tolvajjal.

Bodnár "Repülős" Gizi 2007-ben interjút adott a Szegedi Városi Televíziónak A tolvajok királynője című könyvének megjelenése alkalmából. Elmondja, miért lett kleptomániás, és hogy nem is volt repülős.
---------------------------
.
Némi, nemi hasonLÓSÁG van a KleptokRÁCIA, és a Gizi néni között, amely "szóra sem érdemes" lett!
.
www.google.com/search?q=NER+tagok+milli%C3%A1rdjai&oq=NER+tagok+milli%C3%A1rdjai&aqs=chrome..69i57.7012j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------
.
Az más, hogy közjogilag érvénytelen SZMSZ-el törvényesítve!
csak úgy....
ha megszavazzák ,akkor attól kezdve a szájer józsi is pedofil? :)
kíváncsi lennék a schidt maris és orbán meleg gyermekei véleményére a szavazással kapcsolatban..
Nessy
Nekem van egy kiegészítő javaslatom a pedofil törvényhez. Miután államosítják a reprodukciós magán intézményeket, az apa - anya meghatározáshoz fűzzék hozzá: Esetenként az apa pipetta, az anya petri csésze!
csak úgy....
@Nessy: a családbarát kormány ,ha államosította a mesterséges megtermékenyítést,akkor a pipettának haza sem köll menni a petricsészéhez,hogy az teherbe essön? a pipettának marad a kiverekedés és a petricsészének a bö gyermekáldás? -de legalább nem veszekednek. :)
Nessy
@csak úgy...: Viszont itt jönne képbe a "szülőanya" fogalom. Ha pedig a férjnek vannak gondjai, akkor az "ismeretlen biológiai apa"! Egy ezzel foglalkozó szakembernek még több javaslata lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.