A paksi focicsapat vezetőedzője szombaton eléggé érdekesen nyilvánult meg, miután az Eb szombati meccsén élő adásban esett össze egy dán játékos, akit a pályán élesztettek újra, és emiatt félbeszakadt a meccs.

Mint ismert, szombaton este a járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as Európa-bajnokságon a dánok a finnek ellen játszottak, ám a meccs első félidejének vége előtt nem sokkal az egyik dán focista, Christian Eriksen összeesett a pályán, és újra kellett éleszteni. A nem várt esemény miatt a meccs félbeszakadt, a folytatás pedig jó egy órán keresztül kétséges volt. 

Megszólalt Bognár György, elnézést kért a "szakértése" miatt

Fotó: Facebook/Paksi FC

A magyar közmédia is közvetítette a meccset, az egyik szakértő Bognár György volt, a Paks vezetőedzője volt, aki eléggé érzéketlen módon nyilvánult meg az eset kapcsán, az UEFA-t ekézte, de azt sem sikerült nagyon megértenie, hogy hogyan hathatott a csapattársakra, hogy Eriksent a zöld gyepen igyekeznek újraéleszteni. (Azóta a játékosról újabb hír érkezett, stabil állapotban van, de további kivizsgálások miatt kórházban tartják.)

Bognárra és a közmédiára elég nagy népharag zúdult (erről itt írtunk bővebben), vasárnap pedig a paksi vezetőedző elnézést kért a viselkedése miatt a csapata Facebook-oldalán – számolt be a hírről a 444.

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Erikssen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben.

A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte

- olvasható a bejegyzésben.

Forrás: 444.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.