A hogy vasárnap megígértük most a cikk végén, közreadjuk az Origó reagálását. A kormány-média egyik legtenyérbemászóbb trükkje: a kollégáik "rózsaszín" arccal eljátszva pártatlan kérdezőt meg-megkeresnek egy ellenézik személyiséget és feltesznek neki valami látszólag adekvát, ám nagyon is irányított kérdést. Ezt a trükköt próbálták bevetni legutóbb az origósok Hadházy Ákossal szemben is, ám nála -pestiesen szólva- lyukra futottak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Háááát ez az Origo! Tudtok olyanról , hogy valaha egyszer is igazat írt ? Na jovanmá leszámítva amikor eltévesztette. Pontosan olyanok mint a kicsi , kövér zsírdíísznyó Vezérük. Az is hol a halottak számában méri a Sikert hol nem. Mivel eltévesztett pár tízezer halottat akkor már nem abban méri. Xar emberek gyülevész hada próbálja meg a többséget hülyére venni.. Pont úgy ahogy a 49 százalék az 75 százalék minden nap pofázva azt hogy tulajdonképpen az 100.
Nessy
Az Origó időnként írhatna igazat is! Vagy az komoly szellemi károsodást okozna a szerkesztőknek?
Néro
@Nessy: Nem. Szellemi károsodást semmiképp. Sem a szerkesztőinek sem az ' íróknak ' .Legfeljebb anyagit.
Aki Én
Újabb bizonyítékot hozott a felkészületlen origó, hogy a baloldal nem oltásellenes, viszont sokkal körültekintőbb, felelősségteljesebb, mint orbán.
Meg arra, milyen ostobák, hogy akarják félreinformálni az embereket. Meg hát arra is, hogy miként hazudoznak szünet nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.