Orbán Gáspár  jogász a Puskás Akadémia FC volt középpályás labdarúgója, a Felház nevű karizmatikus keresztény mozgalom volt vezetője, jelenleg szerződéses katona, Orbán Viktor miniszterelnök fia.

Orbán fia a magyarországi és európai melegházasság kérdéséről írta a szakdolgozatát – fotó

Ennél azonban sokkal érdekesebb a szakdolgozata, amelynek címe nem más mint az, hogy:

A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában : az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai

A szakdolgozatot online nem lehet elérni, csupán annyit tudunk róla, hogy Nagypál Szabolcs közreműködésével készült. A jogász, teológus és bölcsész, az MCC Jogi Iskola vezetője.

Az Iskolán belül a Jog és Társadalom Műhely vezetőjeként három fő projektje a Kereszténység és Emberi jogok, a Vallás és Társadalom, valamint a Film és Társadalom. 

- olvasható a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány adatlapján.

A Stern riportere még februárban megkérdezhette a miniszterelnököt arról, hogy mi lenne, ha valamelyik gyereke azzal a vallomással fordulna hozzá, hogy meleg. Orbán válaszából kiérezhető valamifajta megkönnyebbülés:

Nagy próbatétel lenne, de ettől eddig a Jóisten megkímélt. A feleségem és én a gyermekeinket természetesen mindig szeretnénk, a hajlamaiktól teljesen függetlenül.

Forrás:Internet
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Gáspár elég messze esett a fájától. Folyton apja árnyékában kellett élnie, apján keresztül ítélték meg és ezt valahol megtörhette a srácot. Ezért menekült apja elől Afrikába, majd a vallásba, majd a katonaságba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Érdekes, hogy néhány hónapja a vejének célozgatva üzent a házastársi hűség ügyében egy péntek reggeli tömjénfüstös nyilatkozatban, most meg a Gazsi szakdolgozatának témája, (miért pont azt a témát választotta), csípődött be neki annyira, hogy törvény lett belőle.
Nemrég azt tudatta velünk egy ilyen celeb, péntek reggeli igehirdetésben, hogy a gyerek közjószág! Ma meg azt hallom a gyerek nevelésének egyedüli felelőse a szülő! teljesen összezavart, a gyerekeim és az unokáim "tulajdonlása" ügyében!
Nem kellene a vezérünknek szakemberhez fordulnia, hogy segítsen elrendezni néhány dolgot a buksijában??
istván irén
testhez álló témát választott. azért olyan nagy a fideszben a buzi rajcsúr mert komoly érintettségük van terelnek
Málna
@nezelodo: Nem neki kell szakemberhet fordulnia, hanem neked van szükséged egy kis segítségre. Én segítek. Szóval attól, hogy a gyerek szexuális felvilágosítása a szülő joga, attól még a gyerek bizony közjószág is. Miből gondoltad, hogy a két dolog kizárja egymást?
nezelodo
@Málna: 'Érdekes" a beidegződésed, bár rávilágít a lényegedre. Régen közjószág volt a falu bikája, és nem kell mindjárt egy száműzött politikusra gondolni, közjószág volt a falu kandisznója, fedeztető ménje stb. Mai értelemben alighanem őszinteségi rohamot kapott ez a nyelvújító, mert közjószág lehet az, akit a köz pénzén tartanak, gazdagítanak. Aztán közjószág lehet az a gyerek, akinek nem tudja a bő választékból az anyja, hogy ki a gyerek apja.
Van olyan is aki úgy tudta, hogy Rákosi az apja, és most is azt hiszi hogy az aktuális kiskopasz a gyerekeik apja, ezért közjószágok. Az én gyerekeim nem közjószágok, mert egyik passzus sem vonatkozik rájuk, te pedig úgy nevezed a tieidet, ahogy akarod.
Málna
@nezelodo: Nem érdekel a régi és hivatalos magyarázat, akinek van egy csepp esze, az pontosan érti, hogy miről beszélt Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.