A Debrecenbe kihelyezett Fidesz-KDNP-frakcióülésen már az első napon szólt a megjelentekhez a kormányfő, erről Orbán Viktor miniszterelnök a nap folyamán a Facebookon posztolt is.

Orbán Viktor: Gyurcsány Ferenc a legnagyobb veszély mert be akarja engedni a migránsokat, Karácsony múltjában pedig hazugságok rejlenek
Kép:Facebook

Érkezése után a kormányfő beszédet is intézett a megjelentekhez, ennek részleteiről a Magyar Nemzet osztott meg információkat. A miniszterelnök az országra leselkedő három veszélyről értekezett:

migráció

járványok

Gyurcsány Ferenc visszatérése a hatalomba.

Orbán Viktor beszéde "szenvedélyes" volt, szólt a válság mélységéről, illetve hatásáról a családokra, a válságon azonban az ország úrrá lett.

Megerősítette a már ismert intézkedéseket, az szja visszatérítését 5,5 százalékos gazdasági növekedés esetén, méghozzá februárban.

Erőteljes hangot ütött meg a 2022-es választásokra való felkészüléssel kapcsolatban: az igazat kell mondani, ami nem más, mint hogy

Gyurcsány a főnök", Karácsony Gergely "és a többiek" csak "epizódszereplők" Gyurcsány osztja a szerepeket, az ő kezében van minden, ezt ne felejtsétek el! Mi tudjuk az igazságot, de azt mindenkinek meg kell tudnia!

- hangzott el a Magyar Nemzet szerint.

Orbán Viktor szerint ha Gyurcsány Ferenc visszatér, a baloldal újra megemeli az adókat, különösen a gyerekesekét, beengedik a migránsokat és megemelik a rezsit.

Szólt Karácsony Gergelyről külön is, akinek szerinte

nem a Fidesszel van vitája, hanem a való élettel, a múltjában rejlő hazugságokkal, a nyelvtudás hiányával és a városvezetéssel

Forrás:infostart.hu
Címlapkép:Facebook

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezek szerint Orbán tudja, mit akar Gyurcsány! Karácsony semmit nem tud, semmihez nem ért! Senki nem lehet tökéletes, annak itt van ő! Mindenkit megment, mindenkiért harcol, nála tökéletesebb vezetőt még nem hordott a hátán ez a bolygó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo: Tetübolsiként mindig magadból indulsz ki? És azt azonnal másra is hazudod? Akkor, te "jó efftárs" lehetsz!
tudode
Na ugye, ugye!
.
Fel kell írni a kéménybe, már akinek van azt, hogy a "falusi gyerek" hülyére veszi a zembereket, amelyet volt elvtársa, Simicska is alátámasztott::
.
----- Orbán egy horvát lapnak kotyogta el – minden hazugság amit itthon mondtak
pestibulvar.hu/2021/06/19/orban-egy-horvat-lapnak-kotyogta-el-minden-hazugsag-amit-itthon-mondtak/
..
""""A miniszterelnök honlapján is elérhető az az interjú, amelyet a kormányfő a horvát Glas koncila nevű katolikus hetilapnak adott. Meglepő mondatokat olvashattunk benne, például Orbán önkritikát gyakorolt.""" (..)
----------------------------
.
Személyes tapasztalatomat támasztotta alá az, aki feljött Pestre szerencsét próbálni, felismerte a falvak lakóinak a hiszékenységét a miniszteriális egyedek felé áradó tisztelettel!
.
Nem kispályás a pasi!
ómió
@namihami: "Komoly állampénzekről" hadoválsz? Államadósság 2002.: 8000 milliárd, államadósság 2010.: 22000 milliárd! A növekmény 14000 milliárdon (komoly "állampénzek"!) semmit nem vettetek, semmit nem építettetek, senki/semmit nem támogattatok, (szóval, elloptátok!), hanem inkább még pluszban népzsebeltetek! Mondd csak, ez a 14000 milliárd kinek a "zsebét gazdagítja"? Talán nem kellett volna eladósításra beállítanotok és államcsődbe döntenetek az országot, hogy az utolsó fillér kölcsönre (amit 2008-ban már senki nem adott) is szükségünk legyen, de még az ideiglenes letelepedési kötvények árán is! És most azért sír a nagybolsi szájad, mert, aki kölcsönt bírt szerezni, az azért még jutalékot is kapott? Kiütéseket nem okozott még rajtad a nagybolsevik irígység?
Duke Nukem
@ómió: Ez a lóugrásban levezetett shit "adatolásod" olyan, mintha a Háború és békét egy 200 oldalas kötetben adták volna ki. Az elejétől a végéig meg van... meglenne benne minden, de annyi minden maradt ki, hogy elfér 200 oldalon.
ómió
@Duke Nukem: A hülyeséged megfogalmazásához viszont, neked ez a 2 sor is túl sok.
silber13
@durbincs: Belőled egy tár 9 mm-es hiányzik!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.