Orbán Viktor legújabb, Szamizdat 10. című kiadványa alapján jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a miniszterelnök ugyanazt a törvényjavaslatot kapta-e kézhez, mint mindenki más.

Orbán nem azt a homofób pedofiltörvényt látta, mint mindenki más? Legújabb közleményében meredek kijelentéseket tesz
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A közleményt, ami a demokrata.hu-n jelent meg egy erős mondattal kezdi a miniszterelnök:

A liberális gőzhengerek ismét elindultak Magyarország ellen.

Majd részletezi, hogy a kedden elfogadott homofób színezettel átírt pedofiltörvényt miért támadják teljesen alaptalanul. Persze arról is szót ejt, hogy mi a baj a liberálisokkal, akik tulajdonképpen nem többek diplomás kommunistáknál.

Most a pedofilokat radikálisan büntető, a gyermekeinket pedig radikálisan védelmező új törvények miatt verik félre az európai harangokat. Hiába, a mozgalom örök, már nem a „világ proletárjai egyesüljetek”, hanem a „világ liberálisai egyesüljetek” az új jelszó. Ez persze erősíti azt a közép-európai meggyőződést, hogy ma a liberális voltaképpen a diplomás kommunista.

Nem hagyhatta ki azt sem, hogy kritizálja a baloldalt.

A mostani baloldali kampány Magyarország ellen újabb bizonyíték arra, hogy ma a baloldal a szabadság ellensége, mert szólásszabadság helyett általuk definiált politikai korrektséget, véleménypluralizmus helyett pedig véleményhegemóniát akarnak a maguk számára.

De az írás lényege mindenképpen a pedofiltövény-csomag védelmezése volt.

Pedig az új magyar törvény semmilyen magasztos eszmébe vagy európai jogszabályba nem ütközik. Az új magyar törvény csak világosan rögzíti, hogy a gyermekek szexuális neveléséről kizárólag a szülő dönthet. Az iskolai nevelés nem állhat ellentétben a szülő akaratával, az legfeljebb csak kiegészítő lehet, formáját és tartalmát pontosan meg kell határozni, és a szülők egyetértéséhez kell kötni.

A szülők joggal várják el azt is, hogy olyan felületeken, amelyeket gyermekeink korlátozás nélkül használnak, se pornográfia, se öncélú szexualitás, se homoszexualitás, se nemváltoztató programok ne legyenek elérhetőek. Ezeket a korlátozásokat is sebészi pontossággal meg kell határozni.

Magyarországon senki sem szól bele abba, hogy a felnőttek miként élnek. Felfogásunk szerint a felnőtt szabad embernek nem valamiféle világi hatóság előtt kell számot adnia az életéről, hanem a Jóisten ítélőszéke előtt, ha annak eljön az ideje

– zárja Orbán. 

Forrás: demokrata.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez a "diplomás kommunista" bélyeg főleg a Fudan egyetem tükrében elég vicces Orbán elvtárstól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
És, hogy kerekebb legyen a dolog, a "szivárvány" nem a Pride jelképe, hanem a biblia szerint Isten ezzel kötötte meg szövetségét a Földdel.
gina
Ezt a zavarodott elmét mielöbb el kell távolitani, ö maga az ördög, hataloméhes betegesen önimádó, hitler megirigyelné,,az ilyen fajta nagyon veszélyes, hasonlit egy szektafönökre,,,
gina
@ómió: Te barom te és hasonlók csak emberi szenny vagytok a föniddel együtt
ómió
@gina: Ne hazudd másra magad, szarkupac efftársnő! Vagy Lenin atyád direkt erre "teremtett" téged?
Duke Nukem
"A József Attila-díjas magyar író megfogalmazása szerint mindannyian tudjuk – a kormány leginkább –, hogy itt szó sincs a gyerekek védelméről.

!!! Arról van szó, hogy új tárgyat találjanak a gyűlöletnek, és a megkergült híveikben szítsák a harag nemzetiszocialista tüzét. !!!

Tolongani fognak az önkéntes és hivatalos cenzorok, akik végre elpusztíthatnak és betilthatnak valami nemeset és szépet, emelkedettet és emberit, ahogy ez már ezeknek az emberi roncsoknak szokása."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.