Napközben arról szóltak a tudósítások, miként próbálják alapozóval és sok egyéb furfanggal eltüntetni a testükre tetovált horogkereszteket és más egyéb birodalmi "jelvényeket" a müncheni német- magyarra kilátogatni készülő honi ultrák, majd elindultak ki így ki úgy. A megérkezés utáni néhány fontos és jellemző történésről tudósított Ara-Kovács Attila, nem mint a DK Európai parlamenti képviselője, hanem mint egykori újságíró.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Több ezer éves ajánlás: Ha Rómában vagy, viselkedj úgy, mint egy római!
Na persze, ez bizonyos IQ szint alatt magas, mint majomnak a zongora! Mindenesetre érkezéskor már ultráinknak sikerült bemutatkozniuk! Öregbítik hazánk hírnevét!
libellle
@Shikari: ja a jo magyar názik absolut primitiven viselkedtek. De végül is nem volt meglepö. Viszont mi is kedveskedtünk annak az alja népnek szivárványos bussal szálitották öket, hogy valami örömük is legyen. Aztán jó párat le is tartoztattak és el is itéltek. Miután primitivek nem voltak tisztában a Bayor -Rendörökkel.
csak úgy....
@Shikari: azt tudtam ,hogy te nagyon visszamaradott vagy de azt nem gondoltam volna,hogy ennyire! :)
csak úgy....
@Shikari: a náci németországnak a magyarok csak a hüséges buta csicskái voltak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.