Szijjártó Péter külügyminiszter az Instagram-oldalán osztotta meg érkezését Luxemburgba. Az Európai Unió tanácsának keddi ülésén a Magyarország elleni 7. cikkely szerinti eljárás került terítékre, a miniszter ezért utazott kedden.

Szijjártó és Orbán posztjai továbbra is támadás alatt állnak
Kép:Pixabay

A luxemburgi útról szóló Instagram-poszt alatt azonban egy nemzetközi demonstráció vette kezdetét, és hamar gyűlni kezdtek a szivárványok. Szerda délre a már 25 ezernél is több szivárványt kommenteltek, a múlt héten elfogadott melegellenes törvénnyel szembeni tiltakozásként.

Szijjártó Péter élőbe számolt be az esetről, és nem tekint erre politikai tényezőként, egész egyszerűen csupán a Magyarország elleni provokációnak tartja!

Norvégiában a lapok kiemelten kezelik a pedofíliát a homoszexualitással összemosó magyar törvényt, a Szijjártó Instagram-oldalára lesújtó szivárványos vihart pedig norvég celebek és civilek indították el.

Ha már nem lehet színessé tenni a müncheni stadiont, akkor tegyék meg ezt a magyar külügyminiszter oldalával.

Az akció továbbgyűrűzött, elérte Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalát is. Így például rengeteg szivárvány látható az alatt a poszt alatt, amit „mi, magyarok” megjegyzéssel tett közzé a miniszterelnök a magyar–francia Eb-meccsről.

Forrás:Hvg.hu
Címlapkép:Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Nyugodtan lehet a 133 bátorka nyomógkmbos tahók posztjai alatt is szívárványozni!!
Sőt a kövérke posztjai alá is!! Áder báb... na te szeencsétlen flótás!! Téged már nem néznek környezetvédelmis lénynek a külföldiek!!
Gazella
Szarrágó kakadu te csak a magad és zsírháj részéröl beszélj az állítólagos támadás miatt...
Gazella
@Shikari: magadról karatyolsz..azaz magasat mutatod be!! Remek leírás magadról :D
magyar1
A buzik és a pedofilok és az azokat melengetők mind magukat minősítik. Még szerencse, hogy a világ főként heterókból áll.
ómió
Efftársi támadás alatt! Így a pontos! Agyhiány szindrómában nyilván nem érthetőek
istván irén
Hamarosan nyílnak a koncentrációs táborok buzik jobbra kék szeműek balra nem viktor imádok középre gázkamra is lesz kínai a szarjjártó intézi közpénzből. aki kimaradt megy az átnevelő táborba kínai módra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.