A New York Times cikke szerint több mint 90 ország használ kínai vakcinát az oltási programjában, de közülük sokan újabb járványhullámmal néznek szembe.. A cikk felidézi, hogy Mongólia, Bahrein és a Seychelles-szigetek is jelentős mértékben támaszkodtak a kínai vakcinákra az oltási programjukban, annak reményében, hogy hamarabb feloldhatják a lezárásokat, de ehelyett most a fertőzésszám újbóli felfutásával küzdenek. Az adatok azt mutatják, hogy a kínai vakcinák nem tűnnek annyira hatékonynak a vírus terjedésének megfékezésében, különösen, ha az új variánsokról van szó – írja a lap, hozzátéve, hogy nagyon úgy tűnik, egy ország kilábalása a vírusból nagyban függ attól, melyik kormány melyik vakcinát adta be az állampolgárainak. A SEYCHELLES-SZIGETEKEN, CHILÉBEN, BAHRAINBEN ÉS MONGÓLIÁBAN A LAKOSSÁG 50-68%-A KAPTA MEG MINDKÉT OLTÁSÁT, MINDEKÖZBEN MIND A NÉGY ORSZÁG BENNE VAN ABBAN A TIZES LISTÁBAN, AHOL A LEGROSSZABB JELENLEG A VILÁGON A JÁRVÁNYHELYZET AZ ÚJ ESETSZÁMOT...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Mivel a kinaiak MINDENBEN hazudtak es megvezettek a nepet, az a minimum, hogy aki kinai vakcinat kapott es nincs meg a vedettsege,az megkaphassa a jobb minosegi nyugati, ellenorzott oltast.
Miert nem tudunk semmifele adatot Kinabol? Sem megbetegedesi, sem halalozasi, sem az oltassal kapcsolatos hiteles infot?
Bar en egy kinainak mar azt sem hiszem el, hogy jonapot kivanok.
Rockxy
"... most a fertőzésszám újbóli felfutásával küzdenek."
nem fertőzés, mérgezés.
a vakcinákban méreg van.
Yoda69
@karma1: Mondjuk az eleg magatol ertetodo volt, hogy a ket felso vezeto lemondott, amikor kiderult a Sinopharm vakcina hatasossaga :)
karma1
@Yoda69: Na persze... Ok valoszinu mar egy atnevelo taborban, vagy a sirban vannak, de nemcsak a ket fo vezeto, hanem az egesz kutatocsoportot levaltottak, amikor 70 kulonbozo belso (kinaban torteno) vizsgalat utan kiderult, hogy csak viz volt az ampullakban. Hmmm... En ebbe a kepbe siman bele tudom illeszteni azt, hogy amit Magyarorszagra eladtak, az szinten csak viz volt. Ez volt szerintem a vilagon az eddig elkovetett legnagyobb csalas, amit soha senki nem fog kideriteni, mert jovo aprilisig tutira eltuntetik a maradek kinai oltoanyagot, - amit mar beadtak, amiatt nem kell aggodni, arrol utolag mar senki sem tudja megallapitani, hogy viz volt-e vagy szar oltoanyag, szoval ez volt a tokeletes bunteny, (mint Roald Dahl Aldozati Baranycomb cimu muveben is olvashattuk. Es akkor ez meg is magyarazza, hogy miert nem tortent meg a hivatalos bevizsgalas a mai napig a Sinopharm vakcinaival, miert rohant ki a repterre minden alkalommal orban minden kinai vakcina ele (nana, hogyha o ott van, akkor senki nem mer mintat vetelezni belole!) es miert alakitottak kizarolag ennek az egy vakcinanak az ertekesitesere egy kulon ceget a semmibol, holott az uzletet Kinaban mar akkor alairta a gunarnyaku, - mar csak a szallitast kellett lebonyolitani. (Nana, hogy azert kellett a ceg, hogy azon keresztul ki tudjak szedni a kamu penzeket). Tokmindegy most mar, hogy benne voltak az amcsik, vagy nem - az biztos, hogy a vilagjarvany kirobbantasa a vilag gazdasaganak megbenitasara szolgalt, hogy a kinaiak tudjanak mindenben kaszalni. Szoval valodi fegyveres haboru nelkul az egesz vilagot legyozte egy ev alatt. Az meg hogy esetleg o is vesztett 5-10 millio halottat, marhara nem erdekli, nem o lett beteg - az orszag lakossaga szamaban ez egy elenyeszo szam.
Yoda69
@karma1: Abszolút jól latod, kar, hogy otthon a lakosság fele teljes sötétségben el a fideSS propagandája alatt.
ómió
"Tekerjetek már egyet", efftársak, az "efftársi oltáspártiságon"!
karma1
@Yoda69: Azert mi sokkal tobb dologra ralatunk am, mint aki csak a KESMA lapokat olvassa! Nem hibaztatom oket, de azert pl. a baratnom nagyon gyorsan be akarta magat oltatni, elfogadta a kinait. Most menne kulfoldre, de nincs vedettsege. Most mondja, hogy mar banja, hogy nem hallgatott ram, dehat most mar csak azt tudja megtenni, hogy elmegy a sajat penzen egy antitest vizsgalatra, es ha az nem mutat ki semmit, akkor Pfizert neki, mert 68 eves, es csak augusztusban megy kulfoldre. Egy masik baratom is kerdezett az oltasokrol, o 76 eves, de kb. 50-nek nez ki, ma is napi 8-10 orakat dolgozik, semmi mellekbaja nincs, es a haziorvosa csak a szputnyikot ajanlotta neki, mondta, hogy azt talan megse, mire 2 het mulva megkapta a Pfizert. Mara mar mind a kettot. Sajna, ez van. Borzaszto dolog, hogy ez a mocskos maffiozo ennyire politikai kerdest csinalt az oltasbol!
karma1
@sgl: tudod, az a dafke trucc mukodik abban a csopp agyaban, ami az apai rugdosas utan megmaradt neki, hogy "csakazertis", majd o megmutatja! Egyre jobban erik neki a valagbarugas - majd amikor rajonnek a futyisz nyuggerek is, hogy ok is csak kirakatba kellenek, meg 4 evente a szavazaskor 2 kilo rohadt krumpliert, viszont orban makacssagaba beledoglenek, - majd akkor elindulnak a karmellaba, es erosen kinez egy ceausescu-fele zaroesemeny

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.