A New York Times cikke szerint több mint 90 ország használ kínai vakcinát az oltási programjában, de közülük sokan újabb járványhullámmal néznek szembe.. A cikk felidézi, hogy Mongólia, Bahrein és a Seychelles-szigetek is jelentős mértékben támaszkodtak a kínai vakcinákra az oltási programjukban, annak reményében, hogy hamarabb feloldhatják a lezárásokat, de ehelyett most a fertőzésszám újbóli felfutásával küzdenek. Az adatok azt mutatják, hogy a kínai vakcinák nem tűnnek annyira hatékonynak a vírus terjedésének megfékezésében, különösen, ha az új variánsokról van szó – írja a lap, hozzátéve, hogy nagyon úgy tűnik, egy ország kilábalása a vírusból nagyban függ attól, melyik kormány melyik vakcinát adta be az állampolgárainak. A SEYCHELLES-SZIGETEKEN, CHILÉBEN, BAHRAINBEN ÉS MONGÓLIÁBAN A LAKOSSÁG 50-68%-A KAPTA MEG MINDKÉT OLTÁSÁT, MINDEKÖZBEN MIND A NÉGY ORSZÁG BENNE VAN ABBAN A TIZES LISTÁBAN, AHOL A LEGROSSZABB JELENLEG A VILÁGON A JÁRVÁNYHELYZET AZ ÚJ ESETSZÁMOT...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@karma1: Mondjuk az eleg magatol ertetodo volt, hogy a ket felso vezeto lemondott, amikor kiderult a Sinopharm vakcina hatasossaga :)
karma1
@Yoda69: Na persze... Ok valoszinu mar egy atnevelo taborban, vagy a sirban vannak, de nemcsak a ket fo vezeto, hanem az egesz kutatocsoportot levaltottak, amikor 70 kulonbozo belso (kinaban torteno) vizsgalat utan kiderult, hogy csak viz volt az ampullakban. Hmmm... En ebbe a kepbe siman bele tudom illeszteni azt, hogy amit Magyarorszagra eladtak, az szinten csak viz volt. Ez volt szerintem a vilagon az eddig elkovetett legnagyobb csalas, amit soha senki nem fog kideriteni, mert jovo aprilisig tutira eltuntetik a maradek kinai oltoanyagot, - amit mar beadtak, amiatt nem kell aggodni, arrol utolag mar senki sem tudja megallapitani, hogy viz volt-e vagy szar oltoanyag, szoval ez volt a tokeletes bunteny, (mint Roald Dahl Aldozati Baranycomb cimu muveben is olvashattuk. Es akkor ez meg is magyarazza, hogy miert nem tortent meg a hivatalos bevizsgalas a mai napig a Sinopharm vakcinaival, miert rohant ki a repterre minden alkalommal orban minden kinai vakcina ele (nana, hogyha o ott van, akkor senki nem mer mintat vetelezni belole!) es miert alakitottak kizarolag ennek az egy vakcinanak az ertekesitesere egy kulon ceget a semmibol, holott az uzletet Kinaban mar akkor alairta a gunarnyaku, - mar csak a szallitast kellett lebonyolitani. (Nana, hogy azert kellett a ceg, hogy azon keresztul ki tudjak szedni a kamu penzeket). Tokmindegy most mar, hogy benne voltak az amcsik, vagy nem - az biztos, hogy a vilagjarvany kirobbantasa a vilag gazdasaganak megbenitasara szolgalt, hogy a kinaiak tudjanak mindenben kaszalni. Szoval valodi fegyveres haboru nelkul az egesz vilagot legyozte egy ev alatt. Az meg hogy esetleg o is vesztett 5-10 millio halottat, marhara nem erdekli, nem o lett beteg - az orszag lakossaga szamaban ez egy elenyeszo szam.
Yoda69
@karma1: Abszolút jól latod, kar, hogy otthon a lakosság fele teljes sötétségben el a fideSS propagandája alatt.
ómió
"Tekerjetek már egyet", efftársak, az "efftársi oltáspártiságon"!
karma1
@Yoda69: Azert mi sokkal tobb dologra ralatunk am, mint aki csak a KESMA lapokat olvassa! Nem hibaztatom oket, de azert pl. a baratnom nagyon gyorsan be akarta magat oltatni, elfogadta a kinait. Most menne kulfoldre, de nincs vedettsege. Most mondja, hogy mar banja, hogy nem hallgatott ram, dehat most mar csak azt tudja megtenni, hogy elmegy a sajat penzen egy antitest vizsgalatra, es ha az nem mutat ki semmit, akkor Pfizert neki, mert 68 eves, es csak augusztusban megy kulfoldre. Egy masik baratom is kerdezett az oltasokrol, o 76 eves, de kb. 50-nek nez ki, ma is napi 8-10 orakat dolgozik, semmi mellekbaja nincs, es a haziorvosa csak a szputnyikot ajanlotta neki, mondta, hogy azt talan megse, mire 2 het mulva megkapta a Pfizert. Mara mar mind a kettot. Sajna, ez van. Borzaszto dolog, hogy ez a mocskos maffiozo ennyire politikai kerdest csinalt az oltasbol!
karma1
@sgl: tudod, az a dafke trucc mukodik abban a csopp agyaban, ami az apai rugdosas utan megmaradt neki, hogy "csakazertis", majd o megmutatja! Egyre jobban erik neki a valagbarugas - majd amikor rajonnek a futyisz nyuggerek is, hogy ok is csak kirakatba kellenek, meg 4 evente a szavazaskor 2 kilo rohadt krumpliert, viszont orban makacssagaba beledoglenek, - majd akkor elindulnak a karmellaba, es erosen kinez egy ceausescu-fele zaroesemeny

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.