A nyugdíjasokat képviselő szervezetek védettségi tesztet és Pfizer vakcinát követelnek az időseknek - írja az atv.hu. Szerintük ugyanis a kínai Sinopharm vakcina nem nyújt megfelelő védelmet az idősebb korosztályan. "Mostanában kiderült, hogy ezzel a vakcinával beoltottak egy részénél nem termelődött jelentős mennyiségű ellenanyag, tehát megkérdőjelezhető, hogy van-e megfelelő védettségük vagy sem. Ezért úgy látjuk a Pfizer lenne a legalkalmasabb az újabb beoltásukra - mondta az ATV-nek Juhász László, a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Fórumának alapító elnöke. A Pfizer után egyébként a Moderna gyártója is bejelentette: a 12-17 éveseknek fejlesztett ki védőoltást, a cég az Európai Gyógyszerügynökségtől kéri ennek jóváhagyását - írja a portál.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Pontosítsunk: bolsi nyugdíjas szervezetek szerint!
Veleda
@Peller Anikó: Mondták már neked, hogy beverem a szádat?
Yoda69
@ómió: Te mar csak tudod ki a bolsi es ki nem, hiszen mikor munkasor voltál megvolt a nyilvántartás mindenkiről, ugyanugy mint most a komcsi kubatov elvtarsnal.
ómió
@Yoda69: Te már a munkásőr mivoltodat is másokra hazudnád? Az efftársaid még csak a tetves bolsiságukat próbálják!
Yoda69
@ómió: Nagyon izzadság szagú mar ez a szöveged hogy mindig másra hazudod az állítást. Találj ki valami újat, bolsevik!
ómió
@Yoda69: Na, most meg - az efftársaid módiját átvéve - a tetves bolsiságodat hazudnád rám? De legalább a böszmeszart töröld már le a szád széléről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.