Szofisztikált közleményben utalt arra a Budapest Airport, hogy eszük ágában sincs eladni a ferihegyi repteret. Pedig a koronavírus-járvány minden bizonnyal megtépázta a bevételeket, állami segítséget pedig nem igazán kaptak. 

Hiába a nyomás, a Budapest Airport nem eladó!

Fotó: Budapest Airport

“Az utasélmény és a repülőtéri szolgáltatások minőségének folyamatos emelését a Budapest Airport tulajdonosai és vezetősége egyaránt kiemelten fontosnak tartja, ezért a budapesti repülőtér üzemeltetője a fejlesztéseket a 2021-es évben is folytatni kívánja” 

-áll a közleményben, később pedig kiemelték, hogy “a budapesti repülőtér egyike azon kevés európai repülőtereknek, amelyek a koronavírus-járvány okozta válságot jelentős állami segítség nélkül, stabilan átvészelték, sőt, ez alatt az időszak alatt a repülőtér-üzemeltető több mint 80 millió eurót fordított fejlesztésre.”

Korábban Palkovics László innovációs miniszter, mellesleg a reptér megvásárlásáért felelős miniszteri biztos arról beszélt, az állam hamarosan “méltányos ajánlatot fog tenni” a repülőtér felvásárlására. “Ha ez ebben a formában nem lehetséges, akkor a magyar állam többségi tulajdonát szeretnénk valamilyen módon visszaállítani” – mondta.

Forrás: HVG.hu 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ne má'!!! Akkor Lölőnek mégsem lesz repülőtere? :-DDD...
RonaGyuri
azért ezt még lehet neg kell gondolniuk! =))
Emmersson71
Hm..van az a pénz, van az az ajánlat, van az a NER cimbora!
134.bátor
Látom,a Facebookon a csokornyakkendős faszi,( aki a kèpèt már levette) I N. GY. már a dagadt nyomdokaiba lèpett,teljesen bezakkant:) Az îrása (?) legalábbis erre utal.
jesz
most folyik a beetetés...aztán a választások előtti napokban óriási öröm éri ammagyar népet...miénk a feriegyi reptér

A nép boldogan megy szavazni..
ómió
Szóval, nem volt véletlen anno az az efftársi kótyavetye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.