Dobrev Klára közösségi oldalán szólította fel az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket, hogy írjanak közös levelet az uniós tagállamok vezetőinek arról, hogy Magyarország az EU tagja marad 2022 után is.

Dobrev: "Vége a következmények nélküli lopásnak" – felszólította az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket a közös levélírásra
Fotó: MTI/Kovács Attila

Kedves Fekete-Győr András, Jakab Péter, Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter, Pálinkás József! Írjunk közös levelet, mutassuk meg, hogy Magyarország az EU tagja marad 2022 után is!

- áll Dobrev Klára Facebook-oldalán.

Az Európai Tanács tegnapi ülésén világossá vált, hogy ma közelebb vagyunk ahhoz, hogy Orbán kivezesse hazánkat az EU-ból, mint korábban bármikor

- állítja a posztban Dobrev.

A DK miniszterelnök-jelöltje szerint előbb-utóbb választani kell Orbán és Európa között, „a kettő együtt hosszútávon nem fog menni.”

Amióta viszont életbe lépett a jogállamisági mechanizmus, vége a következmények nélküli lopásnak, így vége a legnagyobb visszatartó erőnek is. Ott vagyunk, ahol a part szakad.

- írja.

Dobrev azt írja ezért kezdeményezi, hogy

minden ellenzéki miniszterelnök-jelölt írjon közös levelet az uniós tagállamok vezetőinek arról, hogy bármelyikünk is lesz a következő miniszterelnök, Magyarország az Európai Unió tagja marad.

Forrás:ATV.hu
Címlapkép:MTI/Kovács Attila

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Őszintén remélem, hogy ez lassan szokássá vált levélrírósdi csak a híveknek szól, és valójában nem csinálnak hülyét magukból...
verőce21
Csak az ilyen hígagyúaknak jó az, amikor Magyarországon nem a magyar, hanem az "osztrákokhoz, a németekhez, a franciákhoz, a hollandokhoz, a svájciakhoz" tartozó cégek nyernek nagyértékű projekteket. :)
Gazella
@Málna: menj és élj diktatúrában!! Élj Észak or Dél Koreában... de ott van Kína... beraknak átnevelő táborba... rögtön megtudod az élet lényegét.. rohadt román tapló hithű narancs nyalonc... @verőce21: rád is érvényes!!!
Málna
@Gazella: Miért mennék? És Dél-Koreában mióta van diktatúra?
ómió
Jól mondja! 2010. óta tényleg vége!
Gyurka80
Az ország legnagyobb tolvaja (dobrev-klán) beszél lopásról? Szégyellje magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.