Elbagatellizálták, szemet hunytak felette, megértéssel kezelték számos alkalommal a pedofíliát Nyugat-Európában. Hollandiában még pártot is alapíthatnak.„A fiatalok ezen piacának, a rabszolgapiacnak az összes rituáléja izgat engem. A vonzó és azonnal elérhető fiúk bősége olyan állapotba hozott, amelyet már nem kell elrejtenem vagy kontrollálnom. Pénz, szex és én vagyok a rendszer középpontjában”.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
A miniszter, rohadna meg aki kinevezte még az is. Én ha ilyen szexuálisan eladott gyerek lennék amikor felnőtt lennék először a szüleimet ölném meg akik eladtak utána meg sorba mind akik megbecstelenítettek.
magyar1
Hollandia igen romlott egy ország lehet.
Csizmás Kond
Az uniónak már nem európa gazdasági jövőjének a megteremtésén van a lényeg hanem a szexuális ferdeség kötelezővé tételén...Korcs, hibban, ferdehajlamú az egészbagázs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.