A Telex.hu számolt be arról, hogy Boldog István fideszes országgyűlési képviselő a mezőtúri városi tévé vendége volt, ahol pár mondatban értékelte a folyamatban lévő büntetőügyét, illetve egyik kedvenc témájával is foglalkozott: a kémiai kasztrálással.

Kémiai kasztrálást akar bevezettetni a bűnszervezetet működtető és a halálbüntetésért kampányoló fideszes politikus
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Szerdán tartották a bíróságon a fideszes képviselő hivatali vesztegetési ügyének előkészítő tárgyalását, ahol Boldogra hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kért az ügyészség.

Boldog a friss mezőtúri interjúban megismételte, hogy ártatlannak tartja magát, bízik a független magyar bíróságban, be fogja bizonyítani ártatlanságát, ellene politikai kampány, támadás zajlik. 

Elő is került az egyik ilyen radikális kiállása: a kémiai kasztrálás. Boldognak a halálbüntetés visszaállítása mellett ez is a kedvenc témái közé tartozik,

hosszú ideje lobbizik amellett, hogy a pedofilokat, szexuális bűnözőket kasztrálni kellene.

Most, hogy megkérdezték tőle, elégedett-e az egyébként hazai és EU-s támadásokat kapó, melegellenes módosítókkal eltérített pedofiltörvény, elmondta, hogyan is áll a dolog.

Szerinte az egész törvény a gyermekek védelméről szól, a kifogásolt, támadott módosítók is. Boldog szerint a szexuális felvilágosítás a szülők dolga, és nincs szükség arra, hogy a 18 évnél fiatalabbakat a szülőkön kívül bárki,

mindenféle média vagy egyéb propagandával próbálja őket valamilyen irányba elvezetni

A kémiai kasztrálással kapcsolatban pedig a következőképpen véleményezte a pedofiltörvényt:

első lépésnek jónak tartom, de én továbblépnék, van is rá bátorításom, hogy van lehetőség arra, hogy továbblépjünk

Majd elmondta, mire is gondol továbblépés ügyileg:

szerinte egyelőre még sem a jogrendszer, sem az egészségügyi rendszer nincs felkészülve, hogy máról holnapra bevezessük a kémiai kasztrálás rendszerét, de dolgoznak ezen, bizakodó vagyok abban, hogy még ebben a ciklusban ezt a módosítást be tudjuk vinni a pedofiltörvényhez

- mondta Boldog.

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: Fotó:MTI/Kovács Tamás

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Kezdjük Boldoggal, folytassuk Kaletával aztán jöhetnek a shikarifélék.
karma1
@magyar1: Es hogy usztad meg a meszarlast?
magyar1
@karma1: Úgy, hogy Orbán kitessékelte a meghívójukhoz.
karma1
@magyar1: Szoval csak kozelrol lattad a meszarlast, de teged nem erintett! Hala Istennek! Ez jo! Most mar csak azzal a 86 ezer kotvenyessel kell valahogy megbirkoznod, akit viszont szeretett orbanod hozott be a nyakadra... De nagyon jo ember ez a viktor, mert o egy fillert se fogadott el toluk, az a fejenkenti 300 000 euro, amit le kellett nekik 5 evre perkalni, az mind csak rogant meg a habonyt gazdagitotta, viszont mar 2018-tol bizony annak a szegeny orbannak kell a te adodbol, meg a masik 10 millio ember kis penzebol visszafizetni ezeknek az embereknek a 300 000 euro+kamat+ hozam kombot. Azert kenytelen mindenhonnan titokban felkapkodni a rosszabbnal rosszabb tipusu hiteleket, mert nincs mibol. De legalabb teged nem gyilkolnak meg ezek a terroristak, akik vegigduljak Magyarorszagot ugye minden iranyban, robbantgatnak, noket eroszakolnak meg es amugy a 40 centis lukakon preselik at magukat a hataron.
En ugy orulok, hogy ez az orban vitya ilyen joember! Szeresd nagyon, mert megerdemli!...
Emmersson71
Karlevágást kéne bevezetni tolvajok büntetésére! Akkor aztán Boldog nem lenne boldog :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.