A videó nem volt megrendezett, egyszer csak jött a kommandós autó és kipattant a miniszterelnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
O1G MÁR MEGINT HAZUDOTT!!!sőt folyamatosan hazudik!!!
Clavigo
@Shikari: A környéket nem fóliázták ,,te gyökér ?
FL4K
Orbán lebuktatta saját hazugságát

"A 6 újságból (Hvg, Magyar Narancs, Hócipő, Magyar Narancs, Élet és Irodalom, 168 óra és Népszava) legalább 2 éppen csak a víz fölött tudja tartani a fejét. A Népszavának már a nyakán a kötél, és csak a Fideszen múlik, mikor rúgja ki alóla a széket. (Mint tette azt a Népszabadsággal.)

A 168 óra pedig el is bukott, és már semmilyen tekintetben nem nevezhető ellenzékinek: “kormánygyalázás” elő nem fordul benne, mióta egy Milkovics nevű strómanon keresztül egy vallási fanatikus és a kormányhoz közel álló zsidó szekta, az ultraortodox EMIH birtokolja."

b1.hvgblog.hu/2021/07/07/orban-lebuktatta-sajat-hazugsagat/
kereső
Miért hazudik? Nem Magyarországot rakták a diktátorok közé, mint a sajtószabadság ellenségét- hanem orbán biktort. És orbán viktor még!!!mindig nem Magyarország. Hazug disznó.
simmering73
"Orbán súlyos fogalomzavarban szenved, amikor azt képzeli, hogy a sajtószabadság csak annyit jelent, ha van még néhány újság, amely kritizálhatja a kormányt, és nem tartozik közvetlenül a NER uralma alá. A sajtószabadság azt jelenti, hogy van még néhány független és szabad újság, hanem azt, hogy minden újság az. A sajtó akkor független és szabad, ha nincs hozzá köze a hatalomnak. A sajtószabadság emellett nem csak azt jelenti, hogy megengedik néhány újságnak a kritikát (bizonyos határokon belül), hanem azt, hogy minden újság kormánykritikus, mert ez a sajtó dolga."
nepszava.us/a-sajtoszabadsag-nem-az-hogy-van-meg-nehany-szabad-ujsag-hanem-az-ha-mind-az/
Emmersson71
Ez a qrva balos médiatúlsúly!
Végül is... HVG, Hócipő, 168 óra, Népszava, Magyar Narancs, Magyar Hang vs KESMA, az (NER matek szerint) 6:1

444.hu/2021/07/23/minden-megyei-lapnal-cimlapra-kerult-orban-viktor-kampanyuzenete

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.