A székesfehérvári rendőrök a felvételen látható két lányt és társukat keresik.

Az elkövetők 2021. április 22-én 16 óra 25 perc körül Székesfehérváron, a Palotai úton található üzletből ruhanemüket tulajdonítottak el. Az elkövetőket a bolt biztonsági kamerája rögzítette.

Ruhatolvajokat keres a rendőrség – fotó

Az egyik lány 18 év körüli, piros felsőt, rózsaszín színű pólót, szürke sapkát, szürke nadrágot, neonzöld-fehér színű sportcipőt viselt, hátán fekete kisméretű női hátitáska volt. A haja világos színű, válláig érő.

A másik lány 18 év körüli, hosszú festett hajú, szemüveges. Sötét színű szőrmés nyakú kabátot, alatta szürke színű felsőt, továbbá kék nadrágot, fehér cipőt viselt.

A fiú szintén 18 év körüli, rövid barna hajú. Kék színű felsőt (elején mintával), fekete nadrágot, tornacipőt és kék tornazsákot viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: Police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.