Egy hét múlva ítéletet hirdetnek Galambos Lajos ügyé­ben, amely immár hat éve húzódik. A zenészt és nyolc társát ­áram-,­ víz- és gázlopással vádolják.

Akár hét év börtönt is kaphat Lagzi Lajcsi a jövő héten: teljesen összeroppantak a feleségével

Fotó: MTI Fotó: Lakatos Péter

Az utolsó tárgyalási napon sem Lajcsi, az ügy elsőrendű vádlottja, sem felesége, Boglárka nem vett részt. Az eljárás megviselte mindkettejüket, ám a zenész elmondta lapunknak, még gondolkoznak azon, hogy a jövő heti ítélethirdetéskor személyesen is megjelenjenek-e.

Szerdán az ügyvédi védőbeszédek hangzottak el a Budaörsi Járásbíróságon, amelyben a házaspár esetében a képviselőik tételesen, pontról pontra próbálták cáfolni a vád állításait, valamint rámutattak arra, hogy az ügyészség nem mutatott be olyan bizonyítékot, amely alátámasztaná azt, hogy Lajcsi lopta a fent említett közműszolgáltatásokat, vagy hogy arra bárkinek utasítást adott volna.

A zenész ügyvédje minden vádpontban ügyfele felmentését kérte, ahogyan Boglárka jogi képviselője is így tett. Kiemelve, az asszony egészsége megroppant az évek óta tartó pereskedés során.

Galambos Lajos a Blikknek elmondta, az elhúzódó eljárás mindkettejüket megviselte.

– Megtépázták a becsületemet, a feleségemet pedig tönkretették, teljesen egyértelmű, hogy az ügy miatt romlott ilyen sokat az egészségi állapota. Amit az ügyvédje mondott, sajnos igaz, hiszen rövid idő alatt drasztikusan gyengült, és ezt a folyamatot nem lehet visszafordítani, vagy úgy tenni, mintha nem történt volna semmi

– háborgott Lajcsi.

– Elfogultság van amögött, hogy meghurcoltak minket, és egy ilyen barkácsolt vádirattal vettek el ennyi évet az életünkből.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Lakatos Péter

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azt mondogatja egy ideje, hogy valaki támadja, és hamarosan nyilvánosságra hozza a bizonyítékait.
Hol van már???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Qqberci: ma, 09:41 ☻ Beszerzési' áron vette. Miért hiszi Lomnici doktor úr, hogy a lop igének van egy Orbáni, Mészárosi, Tiborczi, fideszes haveri változata? Én lopok magamnak. Te lopol magadnak. Ő lopik nektek. Mi lopok. Ti lopok. Ők lopok.
Ha keveset lopsz tolvaj vagy, ha milliókat akkor politikus. ( Hofi )... újabb változata ha milliárdokat...
i.pinimg.com/originals/4c/b1/4e/4cb14e18a00cc48eae3ce1d61a2576ac.jpg
ómió
@Eladott Ország: "Üdébb" rámhazudnivalód nem akadt, bolsiék zakkantja!? "Lelassultál"?
human
@Qqberci: Tisztázzuk már. Elvett valamit amiért nem fizetett. Ez lopás. Értem én, hogy szabálytalan vételezésnek kell mondani, mert hát akár véletlenül is beköthették úgy, hogy nem kellett fizetni a közműért. Szerinted egy lakóházban véletlenül kötnek be így? Tőlem megadhatod a 0,1% esélyt neki.
Qqberci
@Horizont: A szolgáltató szankcionálhatja. Kifizettetheti a vélelmezett fogyasztást.
Qqberci
@human: Az áramot nem lehet "elvenni". A fityeszesek elolvashatnák végre a VET-et (Villamosenergia Törvény). A hatályos magyar törvények szerint amit Lajcsi csinált (már ha rá is tudják bizonyítani, mert ez eddig nem ment), az legfeljebb szabálytalan vételezés. Bármilyen ítéletet kap, Strasbourg elmeszeli. Igaz, addig ül pár hónapot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.