Budai Gyula sokféle szerepet elvállalt már a Fideszben, ugyan egyikben sem aratott nagy sikert – feltehetően ezért is próbálgatták annyit, hátha…- de rendületlenül feltűnik, ilyenkor “állományba helyezi magát” és ott folytatja, ahol abbahagyta.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"ha nem tetszik a döntésem, akkor el lehet tolni a bringát máshova" NO COMMENT! =))
RonaGyuri
Na kérem itt az UEFA is megkapja a magáét

Normális országból nézvést, ez még viccnek is rossz lenne

Mint ismert; az Európai Labdarúgó-szövetség (az EB mérközésein) a szurkolóik diszkriminatív megnyilvánulásai miatt három zárt kapus mérkőzésre büntette a magyar szövetséget.
varosikurir.hu/wp-content/uploads/2021/06/varosikurir-205795862-2273537422780048-5651180632092477347-n-1200x967.jpg
Nem túl meglepő – de igencsak elgondolkodtató -, hogy maga az ország diplomáciájának első embere ugrott rá a témára: „az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése”! Majd hozzátette: „Az a bizottság, amelyik ilyen döntést hoz, szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat!”!
Majd Hollik a Fidesz kommunikációs igazgató is odaszólt: „Az UEFA és Brüsszel azt hiszi, ha támadja Magyarországot, azzal gyengít bennünket. Még mindig nem ismernek minket! Az igaztalan és minden jogalapot nélkülöző támadásokból mi erőt merítünk”!
A derék Szakasits unoka sem volt rest: „Az UEFA drasztikusan bünteti a teljes magyar futballtársadalmat”, majd „Úgy tűnik, az UEFA ma egy eszköz a woke-kapitalizmus kezében.”!
A csülkös-pacal gyöngye Németh Szilárd: „Direkt politizálás, liberálfasiszta döntés, kommunista tempó az UEFA-nál: …. Ez elfogadhatatlan, ez felháborító és ez diszkriminatív!”!
Ma a (ki az a) Budai Gyula is elmélkedett: “de most tényleg, ki a büdös fene ez az UEFA, és mit képzel magáról?!”. Majd hozzáfűzte: „én 5( öt) évre eltiltalak minden európai labdarúgó esemény szervezésétől, mert alkalmatlan vagy, hogy az európai focit képviseld! Ja, és ha nem tetszik a döntésem, akkor el lehet tolni a bringát máshova! Na, akkor viszlát ’kedves’ UEFA!”!

Ja és végül egy kérdés féle tőlem: arról nem szónak a hírek, hogy mit szól mindehhez az ország egyik leggazdagabb...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt...
Ja és végül egy kérdés féle tőlem: arról nem szónak a hírek, hogy mit szól mindehhez az ország egyik leggazdagabb embere, aki egyben az MLSZ elnöke, aki mellékesen az UEFA egyik vezetője is. Ahogy arról sem, hogy az ország (miniszter)elnöke, aki gyakran fényképezkedik a szervezet vezetőivel és vendégeskedik az UEFA-nál.

mandiner.hu/attachment/0466/465061_orbanfifauefa.jpg
Orbán Viktor kormányfő (k), Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA elnöke (b) és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.