Orbán Viktor még nem szólalt meg annak kapcsán, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egyes magyar szurkolók viselkedése miatt három zárt kapus meccsre, valamint 100 ezer euróra büntette Magyarországot, de tudjuk, hogy mit gondol erről. A miniszterelnök ugyanazt gondolja, amit Szijjártó Péter külügyminiszter leírt a Facebookon. Szijjártó és a többi fideszes vezető ugyanis még az orrát sem meri kifújni Orbán beleegyezése nélkül, ha a Főnök mást gondolna a mostani büntetésről és annak okairól, valamint körülményeiről, akkor Szijjártó sem nevezte volna gyávának az UEFA-t, és munkásőr besúgó szellemiségűnek a mostani döntést. Nem vagyunk álszentek, sem naivak, tudjuk, hogy más országokban is vannak rendbontók. A különbség az, hogy a nálunk szerencsésebb helyeken az ország vezetői nem bátorítják a szélsőségeseket, hanem elítélik és megvetik őket. Nem hozzák olyan helyzetbe a futballistáik sikeréért szorító valódi szurkolókat, hogy néhány száz, vagy ezer agyatlan baromarcú miatt a...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezek miatt , a viselkedni nem tudó Isten állatkái miatt bűnhődnek a normális szurkolók ezrei! Családi szórakozás a foci meccs, mondák hazánk nagyjai, azért kell rá annyi milliárd. Ide gyereket vinni magukkal? Ordenáré szövegek, verekedések! Nem emberek közé való csürhe! És még meg is simogatja a kormány a buksijukat! Na, t. hívek! Kik a rasszisták, homofóbok? Kik zavarják meg a gyerekek lelki fejlődését a viselkedésükkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.