Korlátozni akarják az egyik leghíresebb jogvédő szervezet munkáját.

A református egyház szerint Soros miatt nem mentek a gyerekek iskolába

A Köznevelési Stratégiai Kerekasztal június 30-i ülésén a református egyház képviselője hangot adott sejtésének, miszerint

Soros György ténykedése áll amögött, hogy egyes gyerekek nem tértek vissza az iskolába az újranyitás után

- írja a Magyar Narancs

Az ülésről szóló, a Pedagósuok Szakszervezete fejlécével ellátott, a Facebookon Csordás Anett, Budapest 6. országos egyéni választókerületének ellenzéki képviselőjelöltje által megosztott beszámolóban az áll:

„A református egyház jelenlévő képviselője sérelmezte, hogy külföldi ügynökök segítették a szülőket az iskolák újraindítása után, hogyan tarthatják otthon a gyermekeket. Tegyen meg mindent az EMMI, hogy a Soros György által támogatott TASZ tevékenységét korlátozni lehessen az országban.”

Forrás: magyarnarancs.hu

Fotó: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A szülőknek álmukban megjelent Soros György, lángpallossal a kezében, glóriával a feje felett, és utasította őket, hogy ne engedjék iskolába a gyerekeiket!
Én elhiszem, hogy a reformátusoknak jól jön a sok potya milliárd a kormánytól, azaz mindannyiunktól, de azért ez az idiotizmus kicsit sok a hálájuk jeléül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
A fidesz azt is el fogja az IQ-szegény bandájával hitetni,hogy a Soros Gy. még 120 évesen is él !
@Aki Én: Tudja ő,de nem azért fizetik! Az Orbán után más névvel szint fog váltani!
...lásd az Orbán-családot (;-))
ómió
@Aki Én: Aki itt még azt se látja, amit írtam, az te vagy, bolsiék elmebetege! Másokat is emiatt ostobázol, fajkretén!? Az agyatlanságodról nyilván nem tehetsz, de legalább a Böszmeszart töröld már le a mocsokbolsi pofádról!
Nessy
@ómió: Egyszer már valaki úgy képen törölhetne a sértő szövegedeiért, hogy a fogaid körmérkőzést játszanak a benn maradásért!
Aki Én
@ómió: Egész elképesztően idióta bolsi vagy.
Állandóan Böszme, meg Gréczy. Már buzeránsnak is silány vagy, így sem kapsz partnert, te elmebeteg?
ómió
@Aki Én: Ne hazudd már megint rám a tetvesbolsi egódat! Ennyire rühelled, vagy csak az elmebetegséged járatja veled a bolondját?
ómió
@Nessy: Na! Kibuggyant belőled már a bolsevik "ultima ratio" is? Ha már másképp nem lehet senkit elhülyítenetek, marad a "népi demokratikusan"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.