Egyre kevesebben indulnak a szeptember 18-án kezdődő ellenzéki előválasztáson. Az előzetes megegyezések nyomán a 106 körzetben sorra lépnek vissza a pártok jelöltjei. A közvélemény egy része fanyalog: minek akkor az előválasztás, ha úgyis előtte eldől, kik lesznek a Fidesz kihívói? Deficites az ellenzék demokráciafelfogása, vagy csak működik a politika? - a Szabadeurópa elemző cikke.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Próbálkozhatnak az idők végezetéig külön-külön eredményre jutni, de az már bebizonyosodott, hogy az csak arra elegendő, hogy szerezzenek néhány parlamenti helyet, miközben az egyes kis pártok egyre kisebbek lesznek, rohamosan veszítenek támogatottságukból, némelyik meg is szűnik, míg végül csak hírmondó marad belőlük vagy még az se. Összefogás nélkül nincs remény a mostani hatalom leváltására, hacsak úgy nem, hogy a Fidesz kihal vagy elunja a játékot és magától kínálja fel a lehetőséget az ellenzéknek. Márpedig, ha nem sikerül a fideszt sz@rrá verni (több mint 2/3), akkor marad a tákolmány és a sarkalatos törvények, a sírig és azon is túl tartó kinevezések, mert mindent blokkolni fognak. Második esély nem lesz, csak a villámgyors törvénykezés és ezzel a választók kielégítése marad, különben mennek a levesbe. Végleg.
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: nos...egy pillanat alatt elintézni a fideszes bebetonozásokat...váltás után pár hónapig felfüggeszteni minden " demokráciát " hogy a lopott vagyont vissza lehessen venni...mert jogilag a végtelenségig tartana...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.