A budapesti főpolgármester Facebook oldalán reagált arra, hogy azoknál a 60 év felettieknél, akiket a kínai Sinopharm-vakcinával oltottak be, nem alakult ki megfelelő számban a tüskefehérje elleni antitest.

Karácsony: Az idősek védelménél a kormánynak fontosabb a kínai érdekek kiszolgálása
Kép:Facebook

A Semmelweis egyetemi, a fővárosi és más vizsgálatok eredménye is egy irányba mutat: a 60 év fölötti, Sinopharmmal oltott idős polgárok érdemi részénél nem mutatható ki megfelelő számban a tüskefehérje elleni antitest.

- írta Karácsony Gergely.

Szerinte most üt vissza az, hogy a kormányzat úgy engedélyezte politikai alapon a kínai vakcina használatát a hatvan év fölöttieknek, hogy ebben a korcsoportban nem voltak tudományos bizonyítékok az oltás hatásosságára.

A főpolgármester arról is beszélt, hogy a szakértők között lényegében konszenzus van a helyzet kezelésében. Éppen tegnap nyilatkozott a Magyar Tudományos Akadémia immunológus főtitkár-helyettese, hogy szervezett keretek között, ingyenesen kell a Sinopharmmal oltott hatvan év fölöttieket tesztelni tüskefehérje elleni antitest jelenlétére. Akiről kiderül, hogy nincs a szervezetében úgynevezett vírusneutralizáló antitest, azt újra kell oltani mRNS-alapú vakcinával.

Elég volt abból, hogy az idősek védelménél a kormánynak fontosabb a kínai érdekek kiszolgálása és az olcsó politikai propaganda.

Elég volt a kormány tétlenségéből és bizonytalankodásából. Ingyenes tesztelést és harmadik oltást itt és most!

- tette hozzá.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
tegnap mondta egy amerikai tudós, hogy a most futó oltások hatása sajnos rövid ideig tart...mindegyik vakcina után kell majd egy harmadik(negyedik)utánoltás is...az amcsik(is)gőzerővel dolgoznak az olyan szérumon, amely hatása évekig kitart a szervezetben.

A kínaival vannak meglőve, mert abból a harmadik ráoltás sem ér semmit...más ország szérumával ráoltani meg rizikós..

Szarban vagyunk...
Nessy
Becses kormányunkat a kínai bevásárlásokon elért nyereség érdekelte! A többi csak részletkérdés, amivel a kormány soha nem szokott foglalkozni! Verje meg őket a jeges eső! A "védtelenek" kiszűrése pénzbe kerül, a harmadik oltást meg majd nagy kegyesen talán megengedi hazánk nagy és bölcs vezére!
Őket a pénz és hatalom védelme érdekli!
ómió
Böszme főnöködnél reklamálj, Dugógeri! Ő "vívta ki" nekünk a Fudant! "Idősvédelmileg" meg kormányon majd újra lenyulhat 1-2 havi nyugdíjat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.