Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara várja az egészségügy mindennapi Hőseit a Hősök terére a 2021. július 31-én 10.00 órakor tartandó Nagygyűlésére – számolnak be róla a honlapjukon.

Gigatüntetésre készülnek az egészségügyi dolgozók
Résztvevők gyülekeznek a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) béremelésért és az egészségügyi életpályamodell bevezetéséért meghirdetett demonstrációján Budapesten, a Hősök terén, 2015. május 12-én. Fotó: MTI / Marjai János

Hívunk és várunk az egészségügy területén tevékenykedő minden kollégát, aki felelősséget érez a jelen és a jövő betegellátásáért és az egészségügyi szakdolgozókért!

- írják a közleményben, hogy közösen adjanak hangot annak az elégedetlenségnek, ami az elmúlt időszak alatt a szakdolgozók körében megfogalmazódott!

Ki kell mondanunk, hogy az egészségügyi szakdolgozók által nyújtott szakmai tevékenység egy SZOLGÁLAT, de nem jelenthet szolgaságot! Mi SZAKDOLGOZÓK Magyarország állampolgárainak egészségét védjük, betegség esetén ellátjuk, rehabilitáljuk, gondozzuk őket!

- hívják fel a dolgozók figyelmét. 

A kamara szerint a döntéshozók nem hallgatták meg őket a tárgyalóasztalnál, ezért a Hősök teréről kell üzenniük a fizikai és lelki terheikről és a felelősségteljes munkájuk alulfinanszírozottságáról! 

Álljunk ki közösen hivatásunkért, egymásért, betegeinkért, az egészségügy jövőjéért, valamint emlékezzünk meg a járvány alatt elveszített szakdolgozó társainkról!

Forrás: Meszk.hu
Címlapkép: MTI/Marjai János

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@jesz: amit a fidesz csinál, az a túlzás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
@Shikari: közérdekű adatigénylés lesz a sok kommentedből.
Shikari
@fideszes gyökér: Miért is? Mert nem egyezik a véleményem a liberálfasiszta csürhéjével? Nem is fog! Magyarország a magyaroké és az erőszakoskodó provokátorok a törvény előtt fognak felelni!
csak úgy....
@Shikari: hamarosan genetikai vizsgálatra leszel kötelezve,-régen a zsidók is így sumákoltak,hogy mentsék a bolhaszarost! tibim,te nem vagy tiszta fajú ária!
-a gondolkodó és értöktöl elnézést kérek a "régen a zsidók is így sumákoltak,hogy mentsék a bolhaszarost" miatt ,-nem egyszerü egy hotentottával kommunikálni,hogy ö is értse..
Aki Én
@Shikari: tudjuk ki vagy, és ezzel a formával csak kinevettetnéd magad. Arról nem beszélve, hogy neked nagy szükséged van az eü dolgozókra.
ómió
Elaludt a kormány!? Tessék már lenyulni tőlük egy havit! A Böszme is azt tette és milyen csendben voltak!
Clavigo
@Shikari: Te még önkéntes rendőrnek is hülye lennél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.