Lehetővé teszik a harmadik oltás felvételét – jelentette be Orbán Viktor.

Gyorshír: a kormány megengedi a harmadik oltást

Fotó: Facebook

Olyan véleményt nem ismerünk, hogy ártana a harmadik oltás – jelentette ki péntek reggel a miniszterelnök a Kossuth Rádióban.

Lehetővé tesszük a harmadik oltás felvételét, de azt is mondjuk, hogy a második oltás után teljen el négy hónap. Időpontot kell kérni, van elég vakcina.

Bejelentette, hogy az egészügyi dolgozóknak kötelezővé teszik az oltást.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Horizont: " A Pfizer-vakcina hatékonysága a delta variánssal szemben „gyengébb”, mint azt az egészségügyi hatóságok remélték, mondta Naftali Bennett izrael miniszterelnök pénteken az egészségügyi tisztviselőkkel történt egyeztetés után - írja a 444 zsidó blog a Jerusalem Post nyomán.
Forrás: kuruc.info/r/64/231111/ "
" A súlyos állapotban lévőknek nagyjából 60 százaléka kapott már oltást.
Forrás: kuruc.info/r/64/231111/"...nos ennyit az oltásokról, meg az istenített pfizerről...
Nessy
@Pálinkás Pál: Valami autentikusabb, nem éppen a tényeket közlő forrásnál?
Pálinkás Pál
@Horizont: ennek semmi köze a mutálódáshoz, minden vírus állandóan mutálódik,ezért nincs a mai napig gyógyszer a vírusfertőzésre...talán nem kéne hamis biztonságba ringatni az embereket a kísérleti löttyökkel!!! én már tavaly is mondtam...ez a járvány majd magától fog elmúlni...ahogy a spanyolnátha is...de ezzel a vírushisztivel legalább elértétek hogy az egész világon hatalmas inflációt generáltatok a semmiért...szerinted kinek volt az érdeke??
Pálinkás Pál
@Horizont: hevenyészett gyorsfordítás.." Jelenleg a súlyos állapotban lévő betegek mintegy 60% -át vakcinázták. Sőt, a Héber Egyetem kutatói szerint, akik tanácsot adnak a kormánynak, az újonnan fertőzöttek mintegy 90% -a 50 év feletti teljesen be van oltva."...és a ti..az az, akik kétpofával becopták ezt a kamut...ami megfelel nagyjából egy gyenge flu járványnak
Pálinkás Pál
@Horizont: én elfogadom,amint ti is hogy mi nem akarunk oltakozni..,nem dumáltok,agitáltok egész nap../ nem személy szerint te / ...és nem zsarolgattok mindenféle marhasággal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.