Lehetővé teszik a harmadik oltás felvételét – jelentette be Orbán Viktor.

Gyorshír: a kormány megengedi a harmadik oltást

Fotó: Facebook

Olyan véleményt nem ismerünk, hogy ártana a harmadik oltás – jelentette ki péntek reggel a miniszterelnök a Kossuth Rádióban.

Lehetővé tesszük a harmadik oltás felvételét, de azt is mondjuk, hogy a második oltás után teljen el négy hónap. Időpontot kell kérni, van elég vakcina.

Bejelentette, hogy az egészügyi dolgozóknak kötelezővé teszik az oltást.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
@Horizont: Majd törvényileg kitiltják a deltát...
Pálinkás Pál
amúgy is olyan sok eü dolgozó van...így még kevesebb lesz...addig fokozzátok ezt a covid hisztit, amíg baj lesz..a világ kezd forrongani a baromság miatt...ha véletlenül kitör egy világszintű lázadás, az mennyi áldozattal fog járni covid marhák?
tudode
Olyan helyes kisbaba volt, és mivé lett, az nap mint nap látható:
.
--- Orbán is volt gyerek - meztelen fotók!
www.blikk.hu/aktualis/orban-is-volt-gyerek-meztelen-fotok/hthremw
----------------------------
..
----- Dupla KáVé - Miért múlik el minden, ami szép? - Moulin Rouge - 2003
www.youtube.com/watch?v=GckysCht1Mk
nezelodo
@sgl: ma 08:21. Előbb meg fog történni, kiegészítve azzal, hogy a Soros meg a Gyurcsányi propaganda hadjárata ellenére "győztünk".
gina
Megengedi??? idióta proli cigány, játszadozol az emberek életével te szemét meginz minden a Soros és Gyurcsány hibája, aljas tetü
Toller Béla
No, és hogyan, mennyiért, kinek kell beszereznie az anyagot, ki szervezi az egészet...konzultálj még orbán, nég csak az ötlet van meg ...
kereső
@sgl: És folytatja a "világbajnok" járványkezelést- nagy kegyesen "engedélyezi" a harmadik oltást! A z eszem megáll- ők voltak akik engedélyezték a Sinopharm használatát ( hiszen utasitották az OGYEI-t az engedély kiadására), és nem azt mondja, hogy bocsi- "elqrtuk, nem kicsit, nagyon" és akkor most megszervezzük mindazon emberek tesztelését, akik ebből kaptak- és mindenkinek biztositjuk , külön regisztráció nélkül a harmadik oltás felvételét Pfizerrel, vagy Modernával.

Nem.Ő nem. Ő kegyet gyakorol, miután az alkotmányos kőccség, és a poltikai siker ! a szebében van. Még egy ilyen aljas, cinikus, rohadt gerincű emberszabásút, mint ez!!
karma1
A pofam leszakad! Az emberek penzebol, 10-szeresen tularazott kinai szarral tonkretettek egy csomo embert, es most nagy kegyesen megengedik nekik, hogy a szinten az o penzukon vasarolt oltoanyaggal is beoltathassak magukat? Hat micsoda eltolodas van ennek a csuti suttyonak a fejiben?
ómió
Oké, de legyen ez egészségügyi kérdés! Mármint, hogy kell-e és mikortól!
Clavigo
@ómió: dr orbán és dr szijjártó...ehhez is értenek.
kereső
@ómió: Legyen! Eddig miért nem volt az? Ki döntött arról, hogy a gyártó ajánlása ellenére a 60+ korosztályt, és a krónikus betegeket a kinai vakcinával oltsanak?
Egyáltalán miért orbán és szijjártó döntött arról, hogy Magyarország megvásárolja a nagyon drága , de bevizsgálatlan- a dokumentációjában ellentmondásos és hiányos kinai és orosz vakcinákat- ha ez egészségügyi kérdés.Mikor képezte ki magát orbán és szijjártó péter virológussá, immonológussá, gyógyszerszakértővé?

Na, ezekre a kérdésékre válaszolj efftársozás, fajkreténezés, meg bolsizás nélkül. Mert ez szakmai!!! kérdés.
ómió
@kereső: A "megengedi" szóval is értelmi gondjaid vannak, nemcsak az egészségügyi intézkedések irányítási rendszere működésével? Vannak az egészségügyi szakemberek, a tisztifőorvos, volt az operatív törzs, tele eü-s szakemberekkel is, van a gyógyszerészeti intézet: ki-ki elvégzi a vizsgálatait, felméréseit, elmondja a véleményét, aztán a kormány a végeredmény, vagy a konszenzus eredménye alapján dönt. Ha nem szeded a bolsi értelmezésgátlót, akkor nem annyira bonyolult ez!
ómió
@Clavigo: Hát, még ti, bolsi "oltáspártiak"!
kereső
@ómió: Nagyon szépen levezetted a "látszatot". Törzs- tele eü szakemberekkel? Ne röhögtess- a vezetője a belügyminiszter volt, aki jogász. És tele volt katonákkal- a végzettségük nem ismert, és volt dr Müller Cecilia, akinek sikerült leküzdenie magát egy szóvivő szintjére, úgy, hogy közben minden orvosi szakmaiságot megcsúfolt. A lénygre nem válaszoltál- persze a bolsizás nem maradt el- ki??? engedélyezte, ill. döntötte el, hogy a kinaival oltsanak időseket és betegeket.
Ja, ott voltak az engedélyezésnél a magyar szakemberek, akik maikor szembesültek a dokumentációk hiányosságaival, akkor felálltak-és ott hagyták a gréniumot. Maradt szijjártó. Neki milyen eü-s végzettsége van??
Kicsit komolyabban vedd ezt a kérdést- hiszen emberekről van szó, nem orbán imázsáról.
ómió
@kereső: Látszat? Jaj! A kormány - akinek, ugye, efftársilag semmi köze az egészhez(?) - illetékeseit kifelejtettem? Nahát! Mea maxima culpa! A végén még kimaradnának, akikre a ráhazudás igazi "efftársi élvezet" lehet! Na, ne má'! Hogy a kínai használatát 60+-ra ki engedélyezte? Gondolom, az egészségügyiek véleménye alapján a kormány! De azért, varrd, ám, a Szijjártó nyakába! Az efftársilag nyilván sosem árt! A téma komolyabbá vételét meg talán az efftársi "oltáspártiságotokon" kellett volna kezdened!
kereső
@ómió: Nesze B+! kormányrendelet van róla!
"Ezt bővítették ki most úgy, hogy használható itthon az a gyógyszer is, amit legalább három - köztük legalább egy európai uniós vagy európai uniós tagjelölt - országban engedélyeztek. A Sinopharm oltóanyagát EU-s ország ugyan nem engedélyezte egyelőre, Szerbia viszont igen, márpedig ők tagjelöltek. Vagyis a szerb jóváhagyás elég lesz ahhoz is, hogy nálunk is használják a vakcinát, a magyar hatóság vizsgálata és kontroll nélkül.

Van még egy feltétel, aminek a teljesülését a módosított jogszabály szerint már nem is a magyar hatóság, hanem a külügyminiszter igazolhatja. Ez pedig az, hogy a gyógyszert már legalább egymillió emberen alkalmazták. Szijjártó Péter a Sinopharm oltóanyaga esetében ezt igazolni fogja."
ómió
@kereső: Akkor, az OGYÉI által végzett bevizsgálást és engedélyezést "véletlen kifelejtetted"? Az efftársilag már smafu? Mint, ahogy a más országok általi engedélyezés és millióknak az adott vakcinával történt beoltottsága is? Nyilván ebben "kulminál az efftársi oltáspártiság"!
kereső
@ómió:Ezt a dumát beadhatod a molylepke emlékezettel biróknak. Az OGYEI egyáltalán nem vizsgálta a kinai vakcinát- a kinai dokumentáció magyar forditását tették közkincsé, mint használati javaslatot- azt is csak azután, amikor már oltottak is vele.
Az orosz vakcinánál volt 72 órás laborvizsgálat- szagmintát vettek( ez az idő kb. ennyire volt elég). Szóval vizsgálat nélkül engedélyezték a vakcinák használatát, hagyatkozva a gyártók által közöltekre, valamint szijjártó és orbán megalapozott szakmai véleményére.
Tudod mi ez egy járványhelyzetben? Hága.
ómió
@kereső: Ütősebben kéne lehazudnod! Amikor az első szállítmány megjött, hetekig zárolva volt az ellenőrző vizsgálat miatt! Az orosz is, a kínai is. Sőt! A nyugatiak is!
Béla333
Mi az hogy megengedi...???

Olyan szart hoznak be méregdrágán, ami nem hatásos, ezért KELL az újabb oltás, erreföl a maffia "megengedi", hogy harmadszor is beoltassák magukat, akiknek a selejt jutott.
Ekkora pofátlanság nincs a Földön!
kereső
@ómió: ne hazudj, mert nem igy volt. A 72 óra az igaz, a kinainál meg az sem kellett. Ezek igazak az első szállitmányokra- amelyet olyan nagy hirveréssel személyesen fogadott orbán. Amiért személyesen szijjártó utazott el kinába, és Szentpétervárra.
ómió
@kereső: Nem így volt? Akkor, majd te meg az efftársaid meghazudják nekünk! Még a Merkeli helyett is!
Pálinkás Pál
@Horizont: " A Pfizer-vakcina hatékonysága a delta variánssal szemben „gyengébb”, mint azt az egészségügyi hatóságok remélték, mondta Naftali Bennett izrael miniszterelnök pénteken az egészségügyi tisztviselőkkel történt egyeztetés után - írja a 444 zsidó blog a Jerusalem Post nyomán.
Forrás: kuruc.info/r/64/231111/ "
" A súlyos állapotban lévőknek nagyjából 60 százaléka kapott már oltást.
Forrás: kuruc.info/r/64/231111/"...nos ennyit az oltásokról, meg az istenített pfizerről...
Nessy
@Pálinkás Pál: Valami autentikusabb, nem éppen a tényeket közlő forrásnál?
Pálinkás Pál
@Horizont: ennek semmi köze a mutálódáshoz, minden vírus állandóan mutálódik,ezért nincs a mai napig gyógyszer a vírusfertőzésre...talán nem kéne hamis biztonságba ringatni az embereket a kísérleti löttyökkel!!! én már tavaly is mondtam...ez a járvány majd magától fog elmúlni...ahogy a spanyolnátha is...de ezzel a vírushisztivel legalább elértétek hogy az egész világon hatalmas inflációt generáltatok a semmiért...szerinted kinek volt az érdeke??
Pálinkás Pál
@Horizont: hevenyészett gyorsfordítás.." Jelenleg a súlyos állapotban lévő betegek mintegy 60% -át vakcinázták. Sőt, a Héber Egyetem kutatói szerint, akik tanácsot adnak a kormánynak, az újonnan fertőzöttek mintegy 90% -a 50 év feletti teljesen be van oltva."...és a ti..az az, akik kétpofával becopták ezt a kamut...ami megfelel nagyjából egy gyenge flu járványnak
Pálinkás Pál
@Horizont: én elfogadom,amint ti is hogy mi nem akarunk oltakozni..,nem dumáltok,agitáltok egész nap../ nem személy szerint te / ...és nem zsarolgattok mindenféle marhasággal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.