Rendkívüli sajtótájékoztatóján a főpolgármester kijelentette, hogy „szívesen szerepel Orbán Viktorral egy plakáton” azért, hogy a kormány az ellenzékkel közösen népszerűsíthesse a harmadik oltás felvételét – írja az ATV.hu.

Karácsony szívesen szerepelne Orbánnal közös plakáton kéz a kézben – hogy népszerűsíthessék a harmadik oltás felvételét
Fotó:MTI/Mónus Márton

Helyes, de nem elégséges

- így reagált Karácsony a harmadik oltás lehetővé tételére.

Hozzátette:

Tegyük világossá, a harmadik oltás nem lehet kínai Sinopharm

- fogalmazott a főpolgármester, aki szerint harmadik oltásra jelenleg kizárólag a Sinopharmmal oltott idős embereknél van szükség, de ott nagy szükség van. Karácsony szerint a kormány nagy hibát követett el, amikor a 60 év fölöttieknél engedélyezte az oltást a Sinopharm-vakcinával, mert jelentős részük ma nem védett – írja a Telex.hu.

Karácsony szerint nem a háziorvosokra kellene hárítani a felelősséget ebben az esetben, hanem

a kormánynak kellene hivatalosan megszerveznie a harmadik oltást a Sinopharmmal oltottak esetében.

A főpolgármester emellett ingyenes állami antitest-vizsgálatot követelt a 60 éven felülieknek, illetve arról is beszélt, hogy – ahogy a szlovák kormány az orosz vakcinával – a magyar kormány

kezdjen tárgyalásokat a kínai féllel a fel nem használt kínai vakcinák visszavásárlásáról.

Karácsony azt is elmondta az eseményen

Nincs olyan szakmai vélemény, amelyik szerint nem szükséges a harmadik oltás

Karácsony hozzátette, fel kell tenni majd azt a kérdést is, hogy kik, mennyit kerestek ezen az üzleten, amiben a legdrágább, de legkevésbé hatékony vakcinát vásárolta az ország.

Forrás:ATV.hu, Telex.hu
Címlapkép:MTI/Mónus Márton

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Kezdünk mögüle kihátrálni! Mint Sándor Mária + Nagy Blanka mögül... Cserben hagyunk mi bárkit, amikor már nyűgös a szitu!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Pegero: Ez itt a faterod ,,fénykorában ?
karma1
@Peller Anikó: Milyen igazad van! Karacsony egyik hibat koveti el a masik utan!Bar gyulolom orbant, mert a makacssagaval inkabb megol szazezreket, de ragaszkodik a baromsagaihoz - azt viszont el kell ismerni, hogy a kampanytanacsadojanak mindent elhisz. Az pedig nagy valoszinuseggel azt mondta neki, (amit MINDEN jeloltnek kovetnie kellene az ellenzek oldalan is!), hogy egyszeriu, vilagos es ismetelgetheto modon hasznalja a plakatokat is, az uzeneteket is - ezert van az, hogy orban meg tevedesbol sem fog ilyen ajanlatot tenni ellenzekinek, mert nagyon jol tudja, hogy a szavazoikat csak egyszeru, vilagos jelszavakkal tudjak a maguk oldalan tartani. Hat Karacsony most ezt benezte, de nagyon. Most mit higgyen a Mari neni Alsoborozgen, hiszen eddig ugy tudta, hogy a Karacsony az ellenzeki szinekben indul, most akkor miert is szorongatja a mi miniszterelnokurunk kezet? Raadasul pontosan azokat az embereket kellene megszolitaniuk, akiket mar kellokeppen meghulyitett es elvaditott nyunyoka neni a naponta cserelodo uzenetekkel. Hat ezzel nem fogjak nepszerusiteni, de az ellenzeki osszefogasnak pont olyan sokat art, mint amennyit Jakab a homofob torveny megszavazasaval a fidesz oldalan.
Csak Dobrev. Nincs mas alternativa!
Pálinkás Pál
karácsonyban láthatjuk azt a személyt, akin megbukik az összefogás..
Peller Anikó
@karma1: Követünk el hibákat, de a legnagyobb hiba ha képtelenek egymással kijönni.

Csak együtt lehetnek eredményesek, szükség van egymás segítésére. Az előttünk álló problémák kezelésében nem a buzik a legdontosabb tényező, mondhatnám inkább az utolsó.

Többeknek itt is elvárásaik vannak, de csak egyetlen elvárás lehet: ellenőrzést kell szerezni a választások felett és együtt le kell gyűrni a rákot.
verőce21
A neobolsevikeknek az első vad rohamait, a jogállamisági feltételek beépítését az EU költségvetésébe, eddig sikeresen hárította Magyarország és Lengyelország.

E téren brüsszeli támogatást már nem tudnak kapni hazai bolsevikék! Rögtön meg is látszódott a törés közöttük, mert már egymás marcangolásának kezdtek...

Én pedig kérek egy kávét...!
karma1
@Peller Anikó: Nem mindig egyezik a velemenyunk - egyre ritkabban nem - de most sajnos nagyon nem...:( En nem tudom elkepzelni, hogy orban most hamut szor a fejere, es kez a kezben leallitja a Karacsony basztatasat, es majd sirva atengedi neki a felugyeletet a valasztasi internet-kezeleshez. A tuzet a vizzel eleg nehez osszehozni - mindig a viz gyoz...Ha meg az ellenzeki osszefogas, - ahol szinte mindegyikuk egyetlen vagya orban levaltasa - meg ok sem tudnak egymassal megallapodni, egyutt erezni ugyanaszon a hofokon, akkor hogyan varjuk el, hogy ezek ketten BARMIT is egyutt fognak tenni? orbannak oriasi pr fogas lenne ez, karacsonynak viszont oriasi hitelvesztes. Ez most nem ugyanaz a helyzet, mint amikor Heller Agnes mondta azt az ellenzekieknek, hogy a Jobbikkal fogjanak ossze, kulonben nem tudjak legyozni orbant. Akkor nem is fogtak ossze - el is vesztettek a valasztasokat. De ha meg tudsz gyozni priviben, kerlek, tedd meg! En nem sok eselyt latok ebben a kezfogasban. orbannak azt sem hiszem el, amit kerdez

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.