Sokáig hallgatott a kormány által vezérelt sajtó a vasárnap kirobbantott megfigyelési botránnyal kapcsolatban, de ennek vége.

Fordulat! A kormánymédia rájött, ki állhat a lehallgatási botrány mögött – kitalálják?
Fotó: Pixabay

A Magyar Nemzet cikkében Horváth József titkosszolgálati szakértő kijelentette: a megjelent cikkekben semmiféle hírt nem lát. Véleménye szerint a nemzetbiztonsági szolgálatok a hatályos törvények alapján végzik a munkájukat.

A lap Halász János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnökének közleményét is idézi, amely arról szól, hogy "a baloldali sajtóban megjelent hírek megalapozatlanok és pusztán a politikai hangulatkeltést szolgálják, ezért nem indokolt a nemzetbiztonsági bizottság ülésének összehívása."

Majd a végén jön a csattanó, amely "leleplezi", hogy ki állhat az ügy mögött. Az ügy kirobbantásában aktív szerepet vállalt az Amnesty International (AI) mellett egy Citizen Lab nevű kanadai szervezet is – idézi a kormánylap, és következik a lényeg:

Talán nem meglepő, hogy mindkét szervezet jelentős anyagi segítséget kap a Soros György-féle Open Society Foundationstől. Az AI kapcsán erről az erős kötődésről már többször is írt a hazai sajtó, a Citizen Lab pedig a honlapján számol be a támogatás tényéről. Vagyis lényegében két Soros-szervezet felügyelte és értékelte egymás munkáját

- következtet a Magyar Nemzet.

Forrás: mno.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Azert ez mar arcpirito magyarazat, hogy a demokratikus ellenzek onmagat hallgatja le a fideSS-kormany altal vasarolt Pegazus kemprogrammal.
Persze vannak itt olyan trollok, mint csikari, vagy omijo, akik elelveznek ettol az 1 bites magyarazattal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Shikari: Látom nem érted!
Azt mondta, hogy nem látják mire használják a szoftvert - akkor honnan tudná hogy csak a valódi céljának megfelelően használják?
Ők bérlik a felhőt ahol folyik a folyamat, az Amazon le is vágta őket időközben, akkor ha akarják és miért ne akarnák látják hogy mire használják( hátterükben a MOSZAD! ) akkor hazudik hogy csak nemes célokra használják! Hírszerzési ügyekben kötelező a hazugság...
Istenakinincsen
@Shikari: Én nem szoktam hazudozni te félnótás.Mondj valamit amit idehazudtam!...nna rajta!
Egy egyszerű dolgot nem értesz,vagy csak nem akarod megérteni.
Lehallgatás,poloskák már régen is voltak.A vonalas telefonok korában is volt lehallgatás,csak azt könnyen észre lehetett venni.Lehetett hallani ha még valaki volt a vonalban.
Fejlődött a technika és már szoftveres a kémprogram.
Nincs ezzel semmi baj,de miért kell letagadni hogy megvették?Kell hogy legyen ilyen eszköz a bűnözők ,terroristák,pedofilok,stb kiszűrésére.
A probléma ott van hogyha nem arra használják hanem politikai célokra!Érted tökfejű?
Kalapácsot te is vehetsz bárhol és akkor mint egyszerű kalapácsfelhasználó mindent szögnek nézel.:)))
Van aki arra használja a kalapácsot,hogy fejbevágja és megölje vele a másik embert.
Ergo:Nem a kalapács gyártója tehet róla,hogy aki megveszi az(karakter)gyilkosságot követ el vele vagy házat(hazát) épít vele.
Érted már takony?
Istenakinincsen
@Shikari: Neked ilyen nem lesz,mert abból a két három szóból amit tudsz nem lehet értelmes mondatot csinálni.
Olvasni tanulj meg először,értelmezni befogadni,átgondolni és azután jöhet az írás.
Húzzál bele...
solidedge
Nekem gyanús a tabajdi asszonykórus szoprán részlege is. Honnan tudják azt a sok pletykát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.