Még a pénzbüntetés sem riasztotta el őket.

A miniszterelnök és a házelnök a hatvannapos határidőt bőven túllépve töröltette a volt EP-képviselő tagságát. A bíróság 10-900 ezer forint közötti bírságot szabhat ki a politikusokra a késés miatt.

Orbán és Kövér csak nem akarja Szájert elengedni

Szájer József – Fotó: Peter Kohalmi / AFP

Több mint három hónap kellett ahhoz, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László házelnök kezdeményezze Szájer József kuratóriumi tagságának törlését Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Alapítványban (NGYSZA) – írja a Magyar Narancs.

Orbán a Fidesz pártelnökeként, míg Kövér a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület képviseletében kezdeményezte a brüsszeli szexbotrányba belebukott volt EP-képviselő menesztését. Mindketten az alapítvány vezetői. A cikk szerint Szájer még március 1-én mondott le a kuratóriumi tagságáról, míg a cseréjét csak június 11-én kezdeményezte a két politikus.

A cikk szerint kérdés, hogy a bíróság fogja-e szankcionálni a politikusokat, ugyanis több mint 60 nap telt el Szájer lemondása és Orbán, illetve Kövér határozata között. Változásbejegyzési határidő túllépése esetén a bíróság az alapítókat 10 és 900 ezer forint közötti bírsággal sújthatja. – idézi az MN-t a HVG.hu. 

Forrás: HVG.hu, Magyar Narancs

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lettős siker:
addig is járt a pénz,
s addig sem derült ki, hogy kit tettek oda a gyermekmenteni, a mi főleg az ő dumájuk miatt kínos!!=))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FL4K
@Horizont: A mi hazaárulónk jó hazaáruló-t lefelejtettem.
csak úgy....
@FL4K: pikkelnek rád és a durva valóságra..
FL4K
@csak úgy...: Ha pikkelnének rám, a hozzászólásaim egynegyedet azonnal, gondolkodás nélkül kitörölnék. A másik egynegyedét némi gondolkodás után. A harmadik egynegyedét meg so-so.
Egynegyedet mindenképpen megtartanák, mert a boltnak mennie kell (The show must go on) és ehhez bizony kellenek a fekete bárányok is.

(Szeparepa2, hol vagy, merre csavarogsz? Kéne egy kis erősítés, a feláldozható fotelharcosok klubjába)
ómió
Ha már márciusban lemondott, akkor, mi a "bibi", efftársak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.