Ez a rendszer, már önmaga paródiája. Az ember, persze csak röhögi. Azt, ahogy nagy furmányosan megrendelték az egyre közelgő orbáni Waterloo fenyegető réme miatt az amcsi csókát, Trump verbális zászlóshajóját, a Fox News riporterét, Tucker Carlsont, aki – gondolom – néhány tíz(?) - száz(?)ezer dollárért, meg pár adag velőspacalért bármit – mondom: BÁRMIT! - hajlandó bárkiről, bármikor elmondani. Nna, az maga, a mentális „békasegge”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Tucker Carlson, a Fox News szélsőjobboldali trumpista műsorvezetőjének magyarországi látogatása nyomán a CNN összeállításában önkényuralmi rendszernek nevezték Magyarországot, Orbánt pedig autokratának, kizárólagos és kontroll nélküli vezetőnek mondták. Ez a minősítés meg is felel az alkotmányben tiltott “kizárólagos hatalomra való törekvés” megvalósult formájának, amivel szemben minden magyar polgárnak alkotmányos joga és kötelessége lenne fellépni. Egy önkényuralmi rendszerben pedig nem kormányt kell váltani, hanem a rendszert megdönteni."
nepszava.us/a-cnn-szelsojobboldali-fasizmusba-csuszo-magyarorszagrol-beszelt/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.