Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Lagzi Lajcsi leleplezett egy bűnbandát, akik 200 millióért cserébe azt ígérték, hogy enyhébb ítéletet kap majd, az is kiderült, hogy a rendőrök bedrótozták Galambost.

Megdöbbentő részletek derültek ki Lagzi Lajcsi zsarolóiról
Fotó: RTLKlub

Galambos Lajcsi közműlopási és vesztegetési ügye jelenleg is folyamatban van, bár a tárgyalást elhalasztották.

A zenészt nemrég ezzel kapcsolatban keresték meg csalók, méghozzá azzal az ajánlattal, hogy 200 millió forintért cserébe segítenek elsimítani a dolgokat.

Mint ismert, Lajcsi nem vette igénybe az illetők "szolgáltatását", helyette a hatóságokkal együttműködve filmbe illő módon buktatta le a csalókat. Segítőkészsége azonban a saját ügyére semmilyen hatással nincsen, így is börtönbe kerülhet.

A zenész most újabb részleteket árult el arról, hogyan zajlott az első találkozása az illetőkkel.

Van egy postásunk, aki évtizedek óta a családunk barátja, sőt, az ő édesapja is régóta dolgozik nekünk. A postással nagyon jó a viszonyunk, gyakran előre telefonál, hogy mikor és milyen küldeményt hoz, így amikor egyik délelőtt hívott, nem gyanakodtam.

- kezdi Lajcsi.

Már az szokatlan volt, amikor azt kérdezte, merre vagyok, mert ilyet nem szokott. Majd arra volt kíváncsi, mennyi idő alatt érek oda a tanyához közeli víztelepre. Akkor már éreztem, hogy valami nem stimmel, így megkérdeztem, baj van-e. Ő erre csak annyit válaszolt: „jó barátok keresnek". Utólag derült ki, hogy a csalók rafinált módon kilesték, hogy a birtok körbe van kamerázva, és mivel nem akartak látszódni egy felvételen sem, sőt, egyenesen engem sem akartak telefonon hívni, így a postást kérték meg, hogy hozzon össze egy találkozót

- mondta a Blikknek Lajcsi, aki egy munkásával ment ki a telepre, ő a kocsiban várt. A postás pedig – aki később elment – két férfi társaságában fogadta a zenészt.

Furcsa helyzet volt, de a postásban bíztam, bár ő egy idő után elment. A két férfi azt mondta, segíteni jöttek, és már komoly ügyeket simítottak el. Több ismert embert is megneveztek, akiknek segítettek, s egyikük annyira hálás volt nekik, hogy egy jachtot adott ajándékba. Itt már nagyon gyanús volt a helyzet, tudtam, hogy valami nem stimmel. Majd hirtelen előálltak azzal, hogy adjak kétszázat, és ők elintézik, hogy se a feleségem, se én nem kapjunk komoly büntetést. Nem értettem, milyen kétszázról beszélnek, mire kinyögték, hogy 200 millió forintot, majd megfenyegettek, hogy ők bizony nem csak segíteni, hanem ártani is tudnak nekünk. Akkor csak annyit kérdeztem tőlük, hogy miért nem mentek el az anyátok p....ába?

- mondta Lajcsi.

Azt mondták, fedett ügynökök, és hogy tudnának nekem ártani, de kedvelnek, ezért jöttek. Azzal jöttek, hogy ismerik Polt Péter jobb kezét és egyéb, vezető beosztású embereket, így tudnának nekem segíteni. Én hiába mondtam, hogy nem követtem el semmit, ők csak tovább erősködtek. Azt akarták, azonnal váltsam le az ügyvédemet, mert szerintük ő egy besúgó, majd ők adnak jogi képviselőt. Én persze, már akkor tudtam, hogy semmilyen együttműködést nem akarok velük, és megdöbbentett ez az egész történet. A találkozó nagyjából fél órán át tartott, majd elhajtottak az autójukkal, amit a biztonság kedvéért le is fotóztam. Nyugtalan voltam, vívódtam, hogy mit tegyek. Megviselt az egész, és féltem, hogy mi lehet az egésznek a következménye

- árulta el a zenész, aki további részleteket egyelőre nem közölt arról, hogyan került végül kapcsolatba a hatóságokkal, hogy lebuktassa a látogatóit.

Forrás: Life.hu, Blikk.hu
Címlapkép: RTLKlub

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.