Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Ráhel június végén alapította meg első saját vállalkozását, az Odu Store Kft.-t, amiről annyit lehetett tudni, hogy ruha- és textilipari tevékenységgel fog foglalkozni – írja a Szabad Európa nyomán a Telex.

Orbán Ráhel boltot nyit – jómódú, környezetbarát vásárlókat céloznak
Fotó: Youtube

Orbán Ráhel LinkedIn-profiljából most az is kiderült, hogy az Odu Store egy bababolt lesz.

Az üzlet a tervek szerint a jómódú, környezettudatos szülőket célozza meg a babáknak és kisgyerekeknek készített termékekkel.

A leírás alapján nemcsak egy egyszerű bababolt lesz, hanem egy concept store:

különleges berendezésével egy életérzést és szemléletmódot kíván közvetíteni a vásárlóknak.

Ennek megfelelően a babáknak és kisgyerekeknek szánt prémiumminőségű és környezetbarát termékek mellett kávézó és játszósarok is lesz a helyen. 

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: Youtube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hálózat is lesz belőle. A "Szaros pelenka" néven fog futni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton57: Számodra a boltnyitás egyenlő a szaros pelenkák útszélre dobálásával? Ez valami "efftársi trend", vagy csak az idiotizmusod újult ki? Az efftársi fajkreténségedet mindenesetre itt már bizonyítottad! Tovább "fáradoznod" e téren felesleges! Ja! És legújabban már az efftársaidat se bírod másoktól megkülönböztetni? Az állapotod tényleg, komolyan romlott!
Nyírfa
Récsöl mint elkötelezett környezetvédő...ennél rosszabb viccet csak a Fertő tó mellett hallottam.
teuton57
@ómió: Fajkreten efftars, olvasni nem tanitottak meg? 1 szot sem irtam boltnyitasrol! De ha valaki egy csikket eldob az utcan, azt megbüntetik, Rühellke viszont a törveny felett all, mint ferjeura.
ómió
@teuton57: Ha fajkretén efftársat látnál, kukkants a tükörbe, fajkretén efftárs! Ne másra hazudd "nemesbolsi" egódat! Hogy te mit böfögtél ide, azt jól látni - így került a csizma az asztalra - viszont a cikket, ha tudtad - méltóztattad(?) - volna elolvasni, akkor még azt is tudnád, miről van szó! Vagy ez efftársilag mindegy? Amúgy, csak nem szemeteltél és a büntisek táborát gyarapítottad? És ennek a Ráhel az oka? Nem a te idiotizmusod?
teuton57
@ómió: Fajkreten efftars, csak azt nezdd meg, mennyi lajkot kapsz te es mennyit en... Ennyike, a drogos Tompi szohasznalataval elve...
A szokincsedet pedig gyarapithatnad, mert kb. olyan primitiv, mint a szarbangecie. Neki 3 szobol all: migransok, Soros, Gyurcsany. A fajkreten egybites birkaefftarsaknak ennyi eleg, 3 dolognal többet ugysem tudnak megjegyezni.
ómió
@teuton57: Már azt se tudod, kik az efftársaid? A fajkreténségedet is ezért hazudod rám, idiótája!? Az efftársaid azok, baromarc, akikkel az Internacionálétokat együtt szoktad harsogni! "Tisztára kiment a fejedből"? Ja, merthogy az üres! Így érthető! De, amúgy, hazatalálsz még? És így örülsz a magadfajta agyhiányosak lájkjainak? Akkor csak számolgasd őket, mert itt csak úgy nyüzsögnek! Te rinyálsz szókincs-gyarapításról, miközben a tiéd csak 1 szóból áll!? Ami a hazugság! Az efftársaidat meg birkának nevezed? Nem félsz, hogy kitagadnak? Vagy már ők is tudják hogy lájkolnivaló elmebeteg vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.