“2021 júliusában eljött az ideje annak, hogy most már komolyan vegyük fontolóra esetleges kilépésünket egy ezer sebből vérző, birodalmi tüneteket mutató, a kelet- és közép-európai tagállamokkal látványosan lekezelően, arrogánsan bánó államszövetségből” – ezzel a gondolattal kezdődik az Orbán-rezsim vezető kormánylapjában Fritz Tamás “Ideje beszélnünk a huxitról” című írása. Lánczi Tamás szerint a Huxit...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladot tország
1989 előtt is vállaltak magyarok munkát NYUGATON! Akkor is a tehetségüknek, szorgalmuknak köszönhetően sokra vitték - sokan!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Buzika,,,ha megtörténne a kilépés,,,és mielőtt " lepapíroznátok " az EU- val,,,,,,ez az ország kiürülne. Hogy mennétek már vissza a qrva @nyátokba,,a Putrissal együtt...!!!
Eladott Ország
Nagy-Britannia egy 65 milliós ország, fejlett társadalommal, gazdasággal (iparral, mezőgazdasággal, pénzügyekkel), a háta mögött ott van a Brit Nemzetközösség. Számára valószínűleg van élet az EU-n kívül is. Magyarország egy 10 milliós ország (az is csak volt, b@szhatja Orbán a CSOK-jait) félfeudális állapotokban, ipar alig (az is külföldi kézben, ami elhagyja az országot pillanatok alatt, a magyar bedolgozik nekik), mezőgazdaság korszerűtlen , az EU-s támogatásokból él, pénzügyekben lásd Matolcsy, és még nem beszéltünk az EU-s pénzekről ,aminek felét, ha el is lopják biztosítják a növekedést. Persze, egy elmebeteg maffiózónak, aki szétlopja és szétlopatja az országot, mindegy. Neki és ük-ükunokáinak lesz élet az EU-n kívül is. Az EU korrupt...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/121435552_965367707276470_9011046514828968732_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MyyBNKXTrf8AX-Q_XKV&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=cec731569e4474dc05ecba3ab5926576&oe=614094F2
Viktor szeretne lopni még nagyon sok euro! A semmin ülünk kilopták alólunk az országot.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/126875107_3937269082973006_3847563201976250106_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=6tc96tPn2XwAX9Ol4ca&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d27e8ec3f6e585b2ebb707f818a351eb&oe=61409232
Eladott Ország
"Lánczi Tamás fideszes politológus, a XXI. Század Intézet igazgatója például határozottan azt hallotta ki a miniszterelnöki eligazításból, hogy a keresztény szabadság nevű kreálmány védőszentjének az utóbbi években jelentősen nőtt a nemzetközi mozgástere, miközben a 68-as nemzedék viszont egyre kevésbé talál követőkre. Meg még azt is mondta, hogy az illiberális demokrácia említése ma már korántsem vált ki olyan nemzetközi ellenkezést, mint az első alkalommal, 2014-ben.Persze át lehet írni az EP-választások eredményét és azt lehet hazudni, hogy a szélsőjobbos orbáni autokráciák és a hasonszőrű putyinista csürhék jelentik az új többség Európában, és mimagyarokat azért gyűlölnek, mert óvjuk a kereszténységet. Lehet azzal nyomulva mártírkodni, hogy gyűlölnek bennünket, mert mi gyűlöljük a migránsokat és egyet sem akarunk belőlük látni, de attól a lopás lopás marad, a zsarnokság zsarnokság marad. A legfontosabb viszont az, hogy be lehet bújni a kereszténység mögé, lehet kenegetni az ájtatos mázt a szélrózsa minden irányába, de attól még soha senki nem lett keresztény. Egy keresztény nem úgy beszél, mint a felcsúti futballista, hanem úgy, mint Beer Miklós például. Akit a keresztény szabadság nevében arra utasítottak, hogy fogja be a száját. Amit Orbán képvisel – Ady Endrével szólva – az a gaz, ami lehúz, altat, befed."
Namely
Vágó majom:
"Ha kilépünk az EU-ból, az azzal az előnnyel is járna, hogy a fiatalok nem tudnának Nyugaton munkát vállalni"
Pityuka, belinkeltél egy videót, de ott nem ez hangzik el, hanem:
"... azzal az előnnyel is járna, hogy meg tudnánk védeni a munkaerőpiacunkat, ... ma sok esetben itt kiképzünk fiatalokat, aki adott esetben nyugatra mennek dolgozni"

A kettő ugyanaz? Nem. Az egyik, vágó majom általi tálalása azt jelenti, hogy tiltással érnék el, hogy senki ne menjen, és lehetetlen lenne, a másik viszont azt, hogy a nyugati szabad áramlás szűnne meg, és csak az menne ki, aki az EU előtt is ki tudott menni, nem pedig boldog-boldogtalan, teljesen értelmetlenül.

Amúgy érdemes megnézni a Gulyás Marci által vele, (vágó majommal) készített riportot, és minden világos lesz: az egy baráti beszélgetés volt, de Gulyás szépen hozta, hogy vágó egy zavaros gondolkodású, sértett, önelégült szolga.
A 2008 okairól kapott kérdésre adott válasza pedig nyilvánvalóvá tette, hogy vágó jobban teszi, ha nem hozza fel példának rákosit, mert ő jobban hasonlít rá.
Namely
@Aki Én: pedig neeeeeeeeem. (ez így kicsit ovisabb, mert a te válaszod is eléggé az volt).
csak úgy....
eu. nélkül se merci se audi...se semmi,akkor meg mire a munkaerö!?
Yoda69
@Namely: Majom, ha ki akarsz lepni az Uniobol akkor menj most es vissza se gyere.
Nyírfa
@csak úgy...: 13.10

Lehet menni Afganisztánba, bedolgozunk a kínaiaknak, mehetünk lukasenkához, putyinhoz, az azeriekhez. Minden igényt kielégítően. Mármint a keleti szomszédok minden igényét kielégítően.
Akinek ez a perspektíva nem tetszik, az már tényleg nem tudja, hogy jó dolgában mit csináljon.
Eladot tország
1989 előtt is vállaltak magyarok munkát NYUGATON! Akkor is a tehetségüknek, szorgalmuknak köszönhetően sokra vitték - sokan!
Gauntlet
előny? túl sok volt nektek a 10 év -úgy látom !
Nyírfa
Csak mint Clavigo: ebben az országban értelmes ember nem maradna, fiatal pláne. De nincs baj, lesz sok kicsi kínai munkavezető és néhány millió magyar közmunkás. Csak putyin és a kínai vezetés össze ne vesszen rajtunk - mármint az országon, hogy ki is gyakorolja a gyarmattartói jogokat. Tessék, még ezzel is újabb konfliktust generálhat orbán.
Nyírfa
@Eladot tország: Téves lájk! Nem kicsit!
csak úgy....
@Nyírfa: akinek viktor többel tartozik,azé lesz az ország! én kínára saccolok..
Nyírfa
@csak úgy...: Oké. De putyin többet tud róla. Most aztán itt vagyok a nagy bizonytalanságban.
csak úgy....
@Nyírfa: shikarikból riksa kuli,málnákra a rízsföld vár!
csak úgy....
@Nyírfa: kína majd lerendezi vlagyimírral viktor sorsát! eu. tagság nélkül már nem is fog kölleni nekik..
Nyírfa
@csak úgy...: 14.56

Én kápójelölteket látok bennük. :)
Nyírfa
@csak úgy...: orbán nem, csak az ország. Miért tartana meg egy árulót?
csak úgy....
@Nyírfa: az a fidesz után magától elmúlik. :) a kínaiak nem kivételeznek !
csak úgy....
@Nyírfa: viktor, vagy az ural mögé vagy a kínai nagy fal tövében kap majd egy beutalót!
ha lesz helye a kocsiban,akkor az egyik stadionját magával viheti. :)
Eladott Ország
@Eladot tország: ma, 14:41 ♦ Nagyon érdekes vagy?! Más nick nevet nem sikerült találni?! Ha a helyzet nem fog változni, a bűnöző román cigány uralkodása alatt ki fog ürülni az ország. Nem lesz alkotó ember, aki megtermelje a politikusoknak az ingyen tankönyvre valót.
Eladot tország
@Eladott Ország: Logikus?! Mi az összefügggés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.