Kell a hely a zarándokoknak és a kongresszus más vendégeinek. Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) miatt csak késve költözhet be több ezer Budapesten tanuló egyetemista a kollégiumába – írja a Mérce. Ennek oka, hogy szeptember második hetére zarándokok és a szervezők kaphatják meg a szobákat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Így jártatok

Orbánék nem csak a Diákvárosotokat vették el kínai barátaiknak, de most még a lakhatásotokat is

A hvg.hu számol be róla, hogy „Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) miatt csak késve költözhet be több ezer Budapesten tanuló egyetemista a kollégiumába – írja a Mérce. Ennek oka, hogy szeptember második hetére zarándokok és a szervezők kaphatják meg a szobákat.”
A dolog kapcsán a mocskos anyagiak vonatkozásában csak egy pofátlan megjegyzésre futotta: „elengedik az erre a időre vonatkozó kollégiumi díjat”!!! =))
Arról, hogy „magánosított” egyetemekért felelős NER-társak egyetemei ezért kapnak-e ellenszolgáltatást, vagy a nemzeti felajánlás része.
Persze az is igaz – na jó kis túlzással – abból a pénzből amibe ez a banzáj nekünk kerül az egész bagázst 4-5 csillagos szállodákba lehetne elszállásolni! =))

Végezetül egy kis poénkodás: bár a HVG nem de az eredeti cikk fontosnak tartotta megjegyezni: „A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a kormány számára kiemelten fontos esemény, ahol idén Ferenc pápa is meg fog jelenni.”.
Igen ez a megjelenés – ami egy szűk diák műszak időtartamára terjed ki – szerintem még ürügynek is igencsak sovány!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.