Horváth szerint Hadházy megtévesztő csúsztatásokat, hazugságokat fogalmazott meg zuglói ingatlaneladásokról, ezért feljelenti, ha nem kér bocsánatot. 

Zugló ellenzéki polgármestere fel akarja jelentei Hadházyt – reagált a képviselő
Kép:YouTube

Horváth Csaba Zugló MSZP-s polgármestere, nyílt levélben írt Hadházynak

Ön a múlt héten olyan csúsztatásokat, hazugságokat fogalmazott meg a zuglói ingatlaneladásokkal kapcsolatban, amelyekkel nemcsak a zuglóiakat tévesztette meg, hanem az ellenzéki összefogás szimpatizánsait is. Tette ezt azért, mert nem vette a fáradságot utánanézni a valóságnak vagy kifejezetten az volt a célja, hogy Zugló önkormányzatát rossz színben tüntesse fel

- jelentette ki.

Aki szerint nem maradhat következmények nélkül, hogy Hadházy valótlan állításokkal igyekezett megtéveszteni a zuglóiakat és lejáratni Zugló Önkormányzatát, ezért felszólítja a képviselőt, hogy haladéktalanul kérjen bocsánatot.

Amennyiben ez 2021. augusztus 18-án 12:00-ig nem történik meg, Zugló Önkormányzata jó hírnevének megőrzése érdekében kénytelen leszek feljelentést tenni

- zárja levélközleményét Horváth Csaba.

Ha jól értem, a polgármester úr – feljelentéssel fenyegetőzve – arra szólít fel, hogy korrigáljam a telekeladással kapcsolatos állításaimat, mert azokkal az ellenzéki összefogást gyengítem.

- írta neki Hadházy. 

Aki szerint az ellenzéki összefogást nem a tények nyilvánosságra hozatala gyengíti, hanem az, ha az ellenzéki vezetésű önkormányzatok hasonló módszereket használnak, mint a kormánypártiak, például nyomott áron adnak el egy telket Tiborcz István üzleti köreinek.

Polgármester úr ugyanakkor pontosan tudja, hogy magánvádas ügyben a parlament nem adja ki a képviselőket, így a feljelentés egy teljesen fölösleges lépés. Indítson inkább polgári pert, ha tényleg olyan fontos az önkormányzat jó hírneve (a telekügylet részleteit ismerve ebben nem vagyok olyan biztos)!

- tette hozzá.

Számára nagy öröm ugyanakkor, hogy a múlt heti bizottsági ülés után a mai képviselő-testületi ülésen sem ment át az előterjesztés. Biztos benne, hogy komolyan javítaná az ellenzéki összefogás hitelességét, ha ez az ügylet végleg lekerülne a napirendről.

Forrás: Facebook
Címlapkép: YouTube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csibi
@Eladott Ország: tegnap, 18:42
Seggfej!
Úgy tudom Horváth Csaba a ti emberetek!
Igaza van Gyurcsánynak!
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/770895.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@jesz: Kösz. Minden találkozási pontnak örülök! :)
human
Bíróság helyett majd döntenek az előválasztáson a választók! Remélem bölcsek lesznek. Én mondjuk biztos nem szavaznék olyan politikusra aki a trafikmutyi feltárását árulásnak minősíti.
Néro
Bánom én csak a Fidesz TAKARODJON ! A választók meg majd eldöntik kit küldjenek.
ómió
Efftársi belharc? Már most? Mi lenne itt "kormányon"?!
Csibi
@Eladott Ország: tegnap, 18:42
Seggfej!
Úgy tudom Horváth Csaba a ti emberetek!
Igaza van Gyurcsánynak!
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/770895.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.