Az eredeti épületek egy részét lerombolták, a többit teljesen átalakították, mégis műemléknek számít majd az Orbán család uradalma. A miniszterelnök családjának hatvanpusztai kastélyfelújítása a becslések szerint eddig közel 10 milliárd forintba kerülhetett. A területet Orbán Győző Mészáros Lőrinc segítségével szerezte meg, és az elmúlt években a tulajdonos nagyléptékű felújításokba kezdett. Elbontottak egy 200 éves juhlakot, az épületeket modern, hőszivattyús fűtéssel látták el és új úthálózat is épült. Az egyik istálló végét visszabontották egy mélygarázs megépítéséhez, a másik alatt a házon túlnyúló pinceszintet alakítottak ki, saját autólejáróval. A korábban mezőgazdasági célokat szolgáló épületben fényűző, átriumos magánkönyvtár kapott helyet, aminek mennyezetét festett fakazetták borítják.

Forrás: szeged.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
süllyedjen el az is aki rátok szavaz ! baxxameg ! erre megy az úniós forrás?
Gauntlet
süllyedjen el az is aki rátok szavaz ! baxxameg ! erre megy az úniós forrás?
Macskaszem
Szégyen, gyalázat, 10 ezerszer 1 millió, vagyis 10 000 000 000 Ft. Elképesztő összeg, ahhoz képest, hogy büntetlenül ellopták. És ez csak töredéke a lopott vagyonnak. Remélem olyan kormány jön, amelyik rájuk b@ssza a vasajtót évtizedekre, hogy ott pusztuljon az összes országrabló gazember.
Nyírfa
Csak a semmiből felkapaszkodott dilettánsok képesek ilyen giccset álmodni. Ami érték, azt bakancsos lábbal tiporják össze, ledöntik, megsemmisítik mint az iszlamisták az ókori emlékeket, de védetnék a saját művüket.
Azt hiszi az orbán família, hogy a régi főúri-apátsági könyvtárak lemásolásával ők is olyan előkelőek lesznek, műveltek és tiszteletreméltóak mint az azokat használó családok, szerzetesek?

József főherceg és az orbán család...agyrém.
Nyírfa
@Horizont: Majorság az, Te! Csak kimeszelték, tisztasági festést csináltak, na jó, egy kicsit cicomázták is a gazdasági épületeteket, hogy amikor megy a vejkóval itatni a lovakat, etetni a röfiket, ne legyenek már olyan sivár egyszínűek a falak.
Aztán megpihennek a könyvtárnak nevezett hodályban, elbeszélgetnek az élet ügyes-bajos dolgairól, megtervezik a pincesorból vezető menekülőutak használatát, és jól teszik, mert remélhetőleg el fog jönni, aminek jönnie kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.