A Miniszterelnökség miniszter-helyettesével készített interjút a neokohn.hu. Orbán Balázs úgy véli: Magyarország a bástyája a konzervatív erőknek. Az interjúban azt is kifejti, hogy meggyőződése szerint a Fidesz simán megnyeri a 2022-es választásokat. A jövő évi választásokkal kapcsolatban Orbán Balázs úgy fogalmaz: „szerintem az ellenfeleink ugyan mindent meg fognak próbálni, a külső erők mindent meg fognak tenni, hogy kormányváltás legyen Magyarországon, de meg fogjuk nyerni a választásokat. Nem hagyjuk magunkat, s ehhez csak a magyar emberek támogatására van szükség.” A választásokkal kapcsolatban hozzátette, hogy a 2022-es választás igazi tétje a nemzeti szuverenitás, mivel a baloldal egyrészt kiüresedett állapotban van, másrészt pedig külföldről támogatott.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Úgy értette, hogy már ki van dolgozva a csalás minden csínja, bínja. Ha senki se szavaz a fideszre, akkor is ők nyernek.
gina
Hahaha - hinni a templomban kell, menj oda a mocskos idióta fönököddel, nem...könnyü a kiábrádulásotok lesz narancs nullák mikor eltüntök a felszinröl
verőce21
Szerencsére a kormányváltáshoz nem elég a sok "felesleges diplomás" budapesti balfasz!
csak úgy....
@verőce21: a te vidéki szakmunkás bizid sokkal meghatározóbb! :)
134.bátor
Ezek szerint ,aki nem rájuk szavaz,az nem magyar ember...elegem van abból,hogy ezek a patkányok mondják meg,ki a magyar ember!! Meg az egèsz mocskos ,rohadt kormányzásukból!! Elèg volt belőlük hombárfejű,tolvaj,gonosz , korrupt,álkeresztèny banda!!!
Béla333
"Orban Balázs: 2022 az egyik legkönnyebb választás lesz"

Mi is ebben bízunk, csak éppen ellenkező előjellel...
Aztán jöhet a börtön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.