Egy hét múlva kezdődik az iskola. Sokan az utolsó utáni pillanatra hagyják a szükséges tanszerek beszerzését, nekik nyújtunk most egy kis segítséget!

Mutatjuk, hol milyen áron kaphatóak az iskolai tanszerek

Fotó: 123RF.com 

Sokba kerülhetnek idén is a tanszerek, főleg akkor, ha egyszerre szerzünk be mindent. De még last minute vásárláskor is sokat spórolhatunk, ha végignézzük a különböző nagyáruházak kínálatát. Hogy megkönnyítsük a helyzetet, illetve megkíméljük a szülőket a katalógusok lapozgatásától, összegyűjtöttünk néhány fontosabb tanszert, és megmutatjuk, hogy melyiket, hol, mennyiért szerezhetjük be – írja a Blikk.hu

Ne feledjük, ezek az árak tájékoztató jellegűek, illetve a Sparban, mint azt Maczelka Márktól, a Spar kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, augusztus 26-tól már akciósak lesznek a táblázatban említett termékek, így például érdemes kivárnunk már a csütörtököt, ha még olcsóbban szeretnénk vásárolni.

Arra pedig a Lidl hívta fel a figyelmünket az árakkal és a termékekkel kapcsolatban, hogy mivel időszakos akcióról van szó és már zajlik náluk a tanszerek értékesítése, előfordulhat, hogy egy-egy termék már nem elérhető országosan az áruházaikban.

Az összehasonlító táblázatot a Blikk.hu cikkében találják. 

Forrás: Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.