Az ugyanis világos, hogy Parragh szerint egy fiúkhoz vonzódó tornatanár egy ellenszenves jelenség. Nekem specoiel a gyemrmekeket abúzáló bármelyik tanár ellenszenves, az iskolák környékéről is eltávolítandó jelenség. Miközben Parragh szerint, ha a tornatanár a kislányokhoz vonzódva egy kislányt segítene fel a létrán vagy a kötélen, az tulajdonképpen rendben lehet. Ha pedig így van, akkor ez a kijelentése Parraghnak vajon értékelhető-e egy kriptopedofil coming-outjának? Lehet, hogy bárki kezdhet aggódni, ha Parragh a gyereke környékére keveredik? Mondjuk, ha a bocskais hülyeség esetleg fertőz, akkor lehet, hogy ettől függetlenül is aggódhat.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
Ne hozd szóba! Ja, vagy mégis... Most akkor a tesitanárok attól rettegjenek, hogy mikor nézik őket alaptalanul pedofilnak?! Így nem lehet dolgozni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CHEWBACCA
Ne hozd szóba! Ja, vagy mégis... Most akkor a tesitanárok attól rettegjenek, hogy mikor nézik őket alaptalanul pedofilnak?! Így nem lehet dolgozni!
GeoCravker
@Emmersson71: Ott sem hiszem, hogy arányaiban több vagy a kár kevesebb sajátos irányultságú lenne, mint általában.
Álszentté az egyéb reakciók teszik.
Mint pl. most ezé a bocskais taplóé.
Emmersson71
@GeoCravker: Dehogynem!
A környezet és a fogadalom miatt.
GeoCravker
@Emmersson71: Pedig, ha a vezért követnék, akkor zsebhokizhatna mindegyik.
GeoCravker
@Shikari: Látom tükörbe néztél.
Te Skicpalidíjas kriptoKaleta
GeoCravker
@Shikari: Ez a fideszes tgrollok baja. Csak ellenségeket, meg árnyékokat lát. Ellenségeket kívül, és árnyékokat belül. Aztán a hangok mondanak a vezérednek valamit, amikor kimarad a gyógyszere, vagy iszik rá, és aztán jönnek az ilyen kaleta-osztályú trógerek, mint Te, meg a gyíkagyú haverjaid, és bégetik naphosszat.
Te fideszes családmodell-selejt. Ahol két férfi és egy közös használatú gyerek a sikk. Pár prostival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.