Százezer forintot fizetett az infografikák darabjáért egy NER-közeli vállalkozásnak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – derült ki a szerződésből, amelyet az MKIK költéseiről írt februári cikkünk után kaptunk meg a Parragh László vezette szervezettől. Az országos központ után megnéztük a területi iparkamarák költéseit is, ahol szintén akadtak nagyvonalúságra utaló tételek, és még Rogán Antal apósának üzlettársa is felbukkant.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Parragh NER-társ egy jellegzetes figura

a derék fizetős HVG cikkből nem ez a legfontosabb

A portál „Kávézó 41 millióért, elnökségi ülés Franciaországban – a területi iparkamarák költései” címmel folytatja az MKIK költéseiről szóló feltárása eredményeinek ismertetését. A Parragh-i központ után, most a regionális, pontosabban a területi iparkamarák költéseit vizslatták meg. Azt kell mondjam, hogy híres mondás „fejtől bűzlik a hal” finomításra szorul (ha nem is annyira mint a propeller.hu site-jain, ahol a halfaroka legbüdösebb). Szóval igazán élnek a lehetőségeikkel.
Azonban a cikknek van egy – bár szerintem akár tudhatnánk is – fontos megállapítása: „Magyarországon a központi régióban működik a legtöbb vállalkozás, az évente összesen befolyó nagyjából 4,3 milliárd forintnyi kötelező hozzájárulás 40 százalékát itt fizetik be.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.