Kocsis Máté szerint a Fidesz petíciója erős üzenet lesz a baloldalnak.

Az ország minden választókerületében, minden forgalmas ponton, október 23-ig gyűjtik az aláírásokat a Stop, Gyurcsány!, Stop, Karácsony! petícióhoz a Fidesz aktivistái – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Október 23-ig gyűjti az aláírásokat a Fidesz Gyurcsány és Karácsony ellen

Fotó: Facebook/Kocsis Máté

A napilap keddi számában megjelent interjúban Kocsis Máté elmondta, a céljuk az, hogy minél több emberhez – lehetőleg mindenkihez – eljussanak a petícióval. Fontos, hogy minden magyart emlékeztessenek arra, hogyan kormányoztak azok a baloldali szereplők, akik most vissza akarnak térni a hatalomba. A gyűjtés a tervek szerint október 23-ig tart, ami egybeesik a gyurcsányi vérengzés 15. évfordulójával – tette hozzá.

Elmondta, hogy a kormánypártok standjai országszerte kint lesznek a forgalmas helyszíneken, az aktivistáikkal minden választókerületben lehet majd találkozni.

Kocsis Máté szerint az eredmény erős üzenet lesz a Gyurcsány vezette baloldalnak. Azt fogja kifejezni, hogy az emberek nem felejtették el a Gyurcsány-korszakot, és nem akarják, hogy visszatérjen a múlt. 2002 és 2010 között a baloldal már megmutatta, hogyan kormányoz, és nem volt benne köszönet. Vég nélkül emelték az adókat és a rezsiköltségeket, megszüntették a családtámogatásokat, elvették a 13. havi nyugdíjat és egy havi bért a közszolgálatban dolgozóktól, fizetőssé akarták tenni az egészségügyet.

"Aki nem akarja, hogy Gyurcsányék újra hazudjanak reggel, éjjel meg este, azt arra kérjük, írja alá a petíciónkat!" – kérte Kocsis Máté.

A frakcióvezető véleménye szerint Gyurcsány Ferenc a kongresszusi beszédével maga bizonyította be, hogy van létjogosultsága a petíciónak. Vasárnap ismét egyértelművé tette: ő a főnök a baloldalon, ő gyakorolja a kontrollt a Gyurcsány-show szereplői – Jakab Péter, Karácsony Gergely, Dobrev Klára és a többiek – felett, függetlenül attól, hogy ki milyen formációban indul.

Mint mondta, a főpolgármester nélküle sehol sem lenne, régen is a beosztottja volt, és ma is az. Gyurcsány emberei ma is ott tolonganak a Városházán, a DK-sok uralják a fővárost.

Forrás: mti.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Röhög a Soros, hogy még a Fletótól is jobban fél Orbán, mint tőle, a kellemes Karácsony pedig már nem olyan kellemes, mint ahogy kívánta egy kérdésre válaszolva a vezénylő tábornok. Lehet, hogy már a first lady is elkezdett aggódni, mert közeleg a húsz éves évfordulója.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Béla333: De ügyes vagy mert még találtál plusz 3 millió magyart.
szaboria1
@csak úgy...: Érdemes meghallgatni mert tényleg igaz. István is egy Bajor hercegnőt vett feleségül. Tehát europához akart tartozni.
fűre lépni szabad
És mégis mit terveznek október 23.-ára? Balhét megint? Undorító férgek ezek mind!
ómió
@Sziszifusz: Rablóbanda az ott van, ahol ellopnak 1-2 havi nyugdíjat meg egy havi fizetést meg sarcok sorát "léptetik életbe" a népzsebi keretében! Szóval, Böszme és más efftársaid regnálása idején! Észre se vetted? Akkor, ettől vagy te "jó efftárs", ennyire jól idomított zombi meg,hogy a saját rablóbanda egótokat próbálod ezzel együtt másokra hazudni! Felsoroljam Böszme efftársad fő-strómanjait? Ott van mindjárt a neje, Dobrev efftársnő, ott van Dugógeri efftárs, ott van Parizer kisnyilas-efftárs és ott van Fegyőr efftárs - mind az ő kesztyűbábjai! Ezt is a "Zorbánra" kell hazudnotok? Ennyire "sokoldalú" hazudozót faragtak belőled az efftársaid? De, hát, ezt csak a magadfajta agymosott bolsizombiknak fog sikerülnöd behazudni! Vagy az is elég? A cikkbéli aláírásgyűjtés célja meg éppen a nem agymosottak emlékeztetése (a bolsi fajtádnál nincs emlékezet) a böszmei fosztogatásra, népzsebelésre, államcsőd-okozásra, röviden az "elkúrtuk"-ra és a "hazudtunk reggel, éjjel meg este"-n át az ország szétlopásán keresztül egész a "demokratikus" szemkilövetésekre, hogy az meg ne ismétlődhessen! Nemzeti vagyon elrablását makogod másokra hazudva? Most 11 év alatt 50%-kal nőtt a nemzeti vagyon! Szemben azzal, hogy a 90-es években a bolsi tetübandád több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont" (ezt hívják ma nemzeti vagyonnak) lopott, bocsi: "privatizált" szét, miközben az efftársi milliárdosok - köztük Böszme vezéreddel - "hosszú tömött sorban" masíroztak elő a "szőnyeg alól"! Ennyit az idióta agymosott bolsi hazudozásodról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.