Kocsis Máté szerint a Fidesz petíciója erős üzenet lesz a baloldalnak.

Az ország minden választókerületében, minden forgalmas ponton, október 23-ig gyűjtik az aláírásokat a Stop, Gyurcsány!, Stop, Karácsony! petícióhoz a Fidesz aktivistái – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Október 23-ig gyűjti az aláírásokat a Fidesz Gyurcsány és Karácsony ellen

Fotó: Facebook/Kocsis Máté

A napilap keddi számában megjelent interjúban Kocsis Máté elmondta, a céljuk az, hogy minél több emberhez – lehetőleg mindenkihez – eljussanak a petícióval. Fontos, hogy minden magyart emlékeztessenek arra, hogyan kormányoztak azok a baloldali szereplők, akik most vissza akarnak térni a hatalomba. A gyűjtés a tervek szerint október 23-ig tart, ami egybeesik a gyurcsányi vérengzés 15. évfordulójával – tette hozzá.

Elmondta, hogy a kormánypártok standjai országszerte kint lesznek a forgalmas helyszíneken, az aktivistáikkal minden választókerületben lehet majd találkozni.

Kocsis Máté szerint az eredmény erős üzenet lesz a Gyurcsány vezette baloldalnak. Azt fogja kifejezni, hogy az emberek nem felejtették el a Gyurcsány-korszakot, és nem akarják, hogy visszatérjen a múlt. 2002 és 2010 között a baloldal már megmutatta, hogyan kormányoz, és nem volt benne köszönet. Vég nélkül emelték az adókat és a rezsiköltségeket, megszüntették a családtámogatásokat, elvették a 13. havi nyugdíjat és egy havi bért a közszolgálatban dolgozóktól, fizetőssé akarták tenni az egészségügyet.

"Aki nem akarja, hogy Gyurcsányék újra hazudjanak reggel, éjjel meg este, azt arra kérjük, írja alá a petíciónkat!" – kérte Kocsis Máté.

A frakcióvezető véleménye szerint Gyurcsány Ferenc a kongresszusi beszédével maga bizonyította be, hogy van létjogosultsága a petíciónak. Vasárnap ismét egyértelművé tette: ő a főnök a baloldalon, ő gyakorolja a kontrollt a Gyurcsány-show szereplői – Jakab Péter, Karácsony Gergely, Dobrev Klára és a többiek – felett, függetlenül attól, hogy ki milyen formációban indul.

Mint mondta, a főpolgármester nélküle sehol sem lenne, régen is a beosztottja volt, és ma is az. Gyurcsány emberei ma is ott tolonganak a Városházán, a DK-sok uralják a fővárost.

Forrás: mti.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Röhög a Soros, hogy még a Fletótól is jobban fél Orbán, mint tőle, a kellemes Karácsony pedig már nem olyan kellemes, mint ahogy kívánta egy kérdésre válaszolva a vezénylő tábornok. Lehet, hogy már a first lady is elkezdett aggódni, mert közeleg a húsz éves évfordulója.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nagyon be vannak sz@rva a fijugg, és ez így van jól!...
ómió
Sok az efftársi zombi. Nekik nem használ az emlékeztető!
nezelodo
Röhög a Soros, hogy még a Fletótól is jobban fél Orbán, mint tőle, a kellemes Karácsony pedig már nem olyan kellemes, mint ahogy kívánta egy kérdésre válaszolva a vezénylő tábornok. Lehet, hogy már a first lady is elkezdett aggódni, mert közeleg a húsz éves évfordulója.
Emmersson71
petíció (főnév)

1. Írásbeli kérés, amely rendszerint egy hatósághoz, egy hivatal, intézmény vezetőjéhez szól. Meghatározott forma szerint szerkesztett adatokkal alátámasztott írás, amely engedélyt, kedvezményt vagy könnyítést kér.

2. Írásbeli tiltakozás egy rendelkezés vagy meglévő körülmény, állapot ellen.

***

Tehát..mi a faxomat akarnak elérni a szánalmas Peti Ciójukkal?! Mert a "minél több emberhez eljuttatni" nem petíciós cél, hanem sima pártpropaganda!

2021. október 23.-án pedig az orbáni fideszes csürhe városrombolásának 15. évfordulójára emlékezzünk, hogy soha többé ne tehessék ezt meg!
tudode
Miért!
.
Azért "Mert az un. miniszterelnök "úr" mondta" pl. a KANcellária górénak, elvégeztetve ezekkel a vállalkozó szelemű fiatalemberekkel, akik mindig arra ocsárkodjanak, akiknek nem tetszik őféleségének a frizurája, vagy több tisztessége van mint amit a székházmutyival eladott egy tál lencséért???
.
---- HATVANPUSZTA - Az Orbán uradalom központja (részletek)
www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU&t=24s
----------------------------
.
Ami az alapítótársait illeti, min pl. Ungár Klárát, és Kardos Józsefet
.
---- Ungár Klára: Egy szélhámos vezeti Magyarországot
www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU
-----------------------
.
Kardos József alapító tag:
.
---- „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
------------------------
.
Az EP-ben a Sargentini jelentés vitájában, többek között
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0
-----------------------------
.
Közeleg az idő, amikor "Stop Orbán, és a cinkosainak lesz STOP, a Stop Soros, Stop Brüsszel, Stop Simicska, és a többiek számára, akik cinKOSKÉNT elvégzik a piszkos melót egy politikai szálhámos, (((ahogy Ungár Klára fogalmazott))) helyett!
.
Örök igazság: NEM AZ A FÉRFI AKI ADJA, HANEM AZ AKI ÁLLJA!
.
Ui: Legalább ország, világ megtudja, hogy hány tgájékozatlan állampolgár/szektatag követi még mindig azt, az ELTEMETTE A DEMOKRCÁCIÁT:
.
---- Eltemetett demokrácia – Vörös Imre volt alkotmánybíró szerint államcsíny történt
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/eltemetett_demokracia_voros_imre_volt_alkotmanybiro_szerint_allamcsiny_tortent
--------------------------
.
Nem fehérembernek való NER-tagnak lenni!
tothjani
A FidSS már csúcsra járatja a mozgósítást, igaz új elmebetegek nem kellenek nekik, de azok akik megvannak pont elegen vannak a 2/3-hoz.
szaboria1
Ezzel a kampány aláírással kitörölhetik azt a bizonyos testrészüket.
Sziszifusz
@ómió: 08:37
" Sok az efftársi zombi. Nekik nem használ az emlékeztető ! " ... Akkor mi értelme van, ha nem használ.

Felesleges a Gyurcsányozás és Karácsonyozás, úgysem ér semmit mert rajtuk kívül még mások is indulnak a választáson.

Egyszerűen és kategorikusan ki kell jelenteni, hogy nincs szükség ellenzékre ! Erre kell aláírást gyűjteni !
Számolja fel magát minden ellenzéki párt !
Hagyják békén büszkeségünket, Orbán Viktor nemzetvezetőt és bandáját.
Béla333
Biztos vagyok benne, hogy október 23-ig össze fog gyűlni vagy 18 millió aláírás.
Sziszifusz
@sgl: 09:59
Igen, tudom.
Annak ellenére, hogy Gyurcsány nem akar és nem is kerül be a parlamentbe, mégis őt teszik a célkeresztbe. Ez már szinte beteges állapot, fóbia .
Úgy látszik, hogy agymosottak rémísztgetésére az ő személyét gondolják a leg hatásosabbnak.
ómió
@Sziszifusz: Értelme a nemzombik részére van! Emlékeztetőként! Viszont, a "másik oldal" felé csak pénzkidobás. Amúgy, miféle "mások"-ról beszélsz? Az egész moslékkoalíciót Böszme efftársatok működteti! Még, ha több strómanja van is!
Sziszifusz
@ómió: 10:27
" Értelme a nemzombik részére van ! " Ugyan mond már meg mi értelme van.

Egyébként a "nemzombik" megnevezést majdnem nemzetizombiknak olvastam. Nem véletlen, ugyanis ez az akció is , úgy mint a többi hasonló, a Fideszes agymosott zombiknak szól. Teljesen feleslegesen.
Ők így is úgyis az idomításnak megfelelően teszik amit nekik a gazdáik mondanak.

Csak úgy mellékesen közlöm veled, hogy az általad Böszme efftársnak nevezett személynek nincsenek strómanjai. Strómanok az Orbáni rablóbandában vannak. Nem kevesen. Ők működnek közre, a nemzeti vagyon elrablásában.
szaboria1
@Béla333: De ügyes vagy mert még találtál plusz 3 millió magyart.
szaboria1
@csak úgy...: Érdemes meghallgatni mert tényleg igaz. István is egy Bajor hercegnőt vett feleségül. Tehát europához akart tartozni.
fűre lépni szabad
És mégis mit terveznek október 23.-ára? Balhét megint? Undorító férgek ezek mind!
ómió
@Sziszifusz: Rablóbanda az ott van, ahol ellopnak 1-2 havi nyugdíjat meg egy havi fizetést meg sarcok sorát "léptetik életbe" a népzsebi keretében! Szóval, Böszme és más efftársaid regnálása idején! Észre se vetted? Akkor, ettől vagy te "jó efftárs", ennyire jól idomított zombi meg,hogy a saját rablóbanda egótokat próbálod ezzel együtt másokra hazudni! Felsoroljam Böszme efftársad fő-strómanjait? Ott van mindjárt a neje, Dobrev efftársnő, ott van Dugógeri efftárs, ott van Parizer kisnyilas-efftárs és ott van Fegyőr efftárs - mind az ő kesztyűbábjai! Ezt is a "Zorbánra" kell hazudnotok? Ennyire "sokoldalú" hazudozót faragtak belőled az efftársaid? De, hát, ezt csak a magadfajta agymosott bolsizombiknak fog sikerülnöd behazudni! Vagy az is elég? A cikkbéli aláírásgyűjtés célja meg éppen a nem agymosottak emlékeztetése (a bolsi fajtádnál nincs emlékezet) a böszmei fosztogatásra, népzsebelésre, államcsőd-okozásra, röviden az "elkúrtuk"-ra és a "hazudtunk reggel, éjjel meg este"-n át az ország szétlopásán keresztül egész a "demokratikus" szemkilövetésekre, hogy az meg ne ismétlődhessen! Nemzeti vagyon elrablását makogod másokra hazudva? Most 11 év alatt 50%-kal nőtt a nemzeti vagyon! Szemben azzal, hogy a 90-es években a bolsi tetübandád több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont" (ezt hívják ma nemzeti vagyonnak) lopott, bocsi: "privatizált" szét, miközben az efftársi milliárdosok - köztük Böszme vezéreddel - "hosszú tömött sorban" masíroztak elő a "szőnyeg alól"! Ennyit az idióta agymosott bolsi hazudozásodról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.