Jogos a kritika, miszerint a közpénzből fenn- és eltartott úgynevezett magyar közmédia, -a pártatlan közszolgálat-  aminek az lenne a feladta, hogy párt-függetlenül tájékoztassa a lakosságot az országban-világban történtekről, messze nem ezt teszi. Csütörtökön iskolapéldáját láthatta, aki odakapcsolt, miként próbálja javítani az "elfogultság-statisztikáját" az M1.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem pontosan értem, hogy Molnár Csaba miért ne aggódhatna az átlag magyar családért, miközben ő megteheti, hogy fiának megadja a legjobbat?
Ő a hazai helyzet felelőse?
Viszont aki felelős, vagyis a fideszesek, azok közül sokan járatják elit iskolába gyerekeiket. Miközben Molnárral ellentétében ők azt mondják, hogy pompás a magyar közoktatás.
Persze a ,,pártatlan" ,,közmédia" arról nem csinál műsort.
kereső
Gaál Kinga a fideSS európai parlamenti képviselője ( ha Dobrev a bolgár nő, akkor Gaál a román nő, hiszen nem Magyarországon született), 4 fia van. 2004 -ben, amikor EP képviselő lett vitte magával a családját - a férjét, a négy fiát. Akik, igy természetesen ott járnak iskolába-Brüsszelben. Gondolom , hogy nem ő az egyetlen- igy tett anno Áder is.
Mindezt csak azért irom le, mert ez csak a "pártatlanságom" bizonyitéka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.