Vagyonnyilatkozata szerint az egykori tévés és polgármester nincs túl jó anyagi helyzetben. A műsorvezetőt sokáig Hajdú Péterrel együtt láttuk a képernyőn, majd elváltak útjaik.

Bajban van az egykori sztártévés: Dömsödi Gábor havi 60 ezer forintból él
Fotó: MTI/Honéczy Barnabás

Dömsödi Gábor a tévézés után a Nógrád megyei Bokor, majd később Pásztó polgármestereként a közéletben is szerencsét próbált. Három évvel ezelőtt viszont alulmaradt a címért kiírt választáson. Mostani vagyonnyilatkozata – amelyet az előválasztás miatt kellett leadnia– arról tanúskodik, hogy azóta nehéz helyzetbe került – írja az nlc.hu a blikk.hu alapján.

Nem az én problémámmal kell foglalkozni, van néhány ember, akinek sokkal rosszabbul megy a sora, például itt Nógrád megyében a lakosság háromnegyede ide tartozik

– nyilatkozta a témában Dömsödi.

Forrás: nlc.hu, blikk.hu
Fotó: MTI/Honéczy Barnabás

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@Németh István: NEM szoptam be semmit, (a többit nem írom) de javasolni tudnám, mielőtt ilyeneket írsz légyszíves mosd már ki a szádat!!! Én ilyen hangnemben biztos nem szólnék be senkinek!!
További szép estét!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
vajon mi lesz a fidesz után az ö seggnyalóikkal? :)
csak úgy....
@Németh István: de nagy bugris vagy te gyuszi pista...
Málna
@jesz: Én nem olvastam sehol, hogy nyafogott volna...
ágimami
@Németh István: NEM szoptam be semmit, (a többit nem írom) de javasolni tudnám, mielőtt ilyeneket írsz légyszíves mosd már ki a szádat!!! Én ilyen hangnemben biztos nem szólnék be senkinek!!
További szép estét!:DDD
Lendkerék
@Németh István: Ez egy színvonaltalan érvelés. Olyan, mintha a klímaválságot azzal hessegetnénk el, hogy lám, a kormány jóvoltából a Balaton tele van vízzel, folyik a Duna és a Tisza.
Ha nem láttál még mélyszegénységet, látogass el pl. Szabolcsba, Borsodba. De ne a városokba, hanem pl. a határközeli területek falvaiba, amelyek közelében nincs autópálya, nincs turisztikai látványosságuk, csak úgy vannak mondjuk a Cserehát eldugott völgyeiben. Üldögélj el egy-két órát a kocsmában (ha van egyáltalán), nézelődj ki az ablakon, beszélgess el a napi néhány órát nyitva tartó vegyesbolt eladó/pénztárosával, hogy kik a vevői, mennyi tartozásuk van. Nézd meg a bolt árait.
Attól, hogy a suttyók kezében mobiltelefon van, még nem biztos, hogy jut minden napra meleg étel, a mobilt és a tévét a technikai fejlődés kényszeríti ki.
A mélyszegénység nem középkori szegénységet jelent, hanem a társadalom adott fejlődési szintjéhez képest előállott lemaradást. Iszonyatos társadalmi erőforrásokat (képzett szakembereket, közösségi erőt) vesztünk azáltal, hogy milliónyi(!, nem tévedés) állampolgárunknak nem tudjuk biztosítani a hozzáférést a közjavakhoz, de különösen a tudáshoz, ők maradnak egy vegetáló szinten, közben ezer- és ezermilliárdok mennek el táradalmilag nem hasznosuló fejlesztésekre és a társadalom rendkívül vékony szeletének jólétére. És ez nem a gyurcsány-éra "sikere", hanem az orbán-éráé.
A gyurcsány-fóbiára pedig bevált szer a Remotiv Extra.
Németh István
Sajnos Kedves Lendkerék! Volt szerencsém egy kormányközelebbi időszakomban a falvakat is járni! Mi több kampányolni! Sokat jártam, járok Szabolcsba, Nógrádba, Borsodba, Zalába, stb. és nem a városkba hanem a határmenti telepúlésekre is! amit írtam kőkeményen igaz! (mellesleg vadásztam is) A népességre utalva bizony a dolgozni nem akaró aljadékokra vonatkoztatható, a meglátás, nagyrészt, csak és kizárólag! Aki akar tenni magáért a családjáért és nem csupán a kocsma falát támasztani, és körbe huggyozni az megél, és megkocláztatom rühelli is azt a környezetet ahol él! Azok elköltöznek előbb-utóbb, de amig a polgármesterek a helyiekkel együtt a kocsmában iszik addig nem lesz váltózás! A kölekedő eszközöket meg azért nem fejlesztették mert tökigaza van helyi szervezésnek egy-két ember utazgatott, ha egyáltalán volt ilyen! Egyszerüen a kocsma közelebb van a buszmegállónál! Hát ott leragadtak! Egyszerűbb vad-cspdát készíteni, tyukot lopni, gyümülcsöt lopni, egy kis alkalmi munkából a kocsma pénzt megteremteni! Aztán menni sírni a segélyekért, és hatszáz gyereket csinálni a családi pótlék miatt!
Kedves Lendkerék egy kicsit, úgy és olybá tűnik túlpörögtél. fékezni kell, mert az elrepült lendkerék balesetet okozhat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.