A Fidesz kommunikációs igazgatója arról is beszámolt, hogy a héten 2138 helyszínen lehet majd a petícióhoz csatlakozni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Mi van akkor, ha egymillióan írják alá. Gyurcsánynak disszidálni kell, vagy ezerszer le kell írnia, hogy többet rossz nem leszek, lábat kell csókolnia Orbánnak, esetleg pellengérre állítják a Kossuth téren egy táblával a nyakában? Valaki világosítson már fel mire valók ezek az aláírások? Szerintem a választások kiválóan alkalmasak a politikusok népszerűségenek eldöntésére. Persze csak tisztességes választás esetén. E utóbbi mondatot a fideszesek ne olvasság, úgy sem értik.
Nyírfa
Közel hétszázezren írtuk alá, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez. Megtörtént?
Egyébként mindig a regnáló kormány gyengeségét tükrözi, ha az ellenfél ócsárolásán kívül nem tud mással kampányolni - és ez beteg dolog, nem kicsit, orbán, nagyon!
dr. prédikátor
te lyukas fejű faszkalap!!! van az húsz millió is!!!ahogy ti szoktátok közölni.
kereső
A fideSS/kormány "megállitotta" már Brüsszelt, Soros Gyuri Bácsit is. Mindkettő él-és virul. Sőőőőőőőőőőt, Brüsszel, mintha most még nagyobb sebességre kapcsolt volna.

Egyébként meg, egy demokáciában nem szokás megmondani a választópolgárnak, hogy kire "illdomos" szavaznia, és kire nem.Sőt azt sem, hogy kiről-,mit gondoljon.Akinek ezt meg kell mondani, az annyit is ér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.