A kecskeméti Fidelitas elnöke egy nyomozás során tárt fel néhány, a szervezetre kifejezetten rossz fényt vető részletet. 

Vallott egy fidelitasos: felsőbb utasításra más politikusokat lejárató trollhálózatot kell működtetnieFotó: Fidelitas/Facebook

Bodrozsán Alexandra, a Momentum kecskeméti képviselőjelöltje még februárban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, mivel helyi Facebook-oldalakon obszcén, lejárató és gyalázó szövegek, valamint képek jelentek meg róla – írja a párt közleménye alapján a hvg.hu.

A nyomozás során az egyik tanú vallomásából kiderült, a helyi Fidelitas elnöke, Nemcsik Mátyás állhat a lejáratóoldal mögött. Bodrozsán Alexandra legalábbis ezt írja:

A tanúvallomás szerint Nemcsik [helyi Fidelitas elnöke, kecskeméti önkormányzati képviselő, helyi frakcióvezető-helyettes] nagyjából egy évvel ezelőtt “felsőbb utasításra” adta ki a feladatot a Fidelitas helyi alelnökének: hozzon létre trolloldalakat, trollcsoportokat és hamis profilokat, melyeket az ellenzéket lejárató tartalmak terjesztésére fognak használni

Ennek nyomán a képviselőjelölt azt is kiderítette, hogy a helyi Fidelitas alelnökét, ugyanebben az időben, az önkormányzat elkezdte foglalkoztatni „PR munkatársként”.

Munkáltatója pedig nem más, mint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. A Kecskeméti Önkormányzat fidelitasos “PR munkatársa” tehát saját bevallása szerint a fideszes frakcióvezető-helyettes utasítására trolloldalakat üzemeltetett az ellenzék lejáratására. És az eddigi nyomozati anyag alapján úgy tűnik, ez még csak a jéghegy csúcsa

– írta Bodrozsán.

A Momentum politikusa hozzátette, hogy addig nem áll le, amíg a bűnösökre fényt nem derít.

Forrás: hvg.hu
Fotó: Fidelitas/Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Tisztességes oktatásban részesülnek a fidelitas fiatalok. A fentiek a gyakorlat része.
Mi legyél ha felnősz: hazug, csaló, tolvaj és dúsgazdag leszel.
A tisztesség, a becsületes munka, a szakma elsajátítása koldussá tesz.
percsi
Tisztességes oktatásban részesülnek a fidelitas fiatalok. A fentiek a gyakorlat része.
Mi legyél ha felnősz: hazug, csaló, tolvaj és dúsgazdag leszel.
A tisztesség, a becsületes munka, a szakma elsajátítása koldussá tesz.
Aki Én
Majd jön az idióta ómidióta, és közli, hogy ezt ráhazudják az efftársak.
Pedig gyakorlatilag a komplett fideszes média ezért van fenntartva.
Közpénzünkből.
kissé felnőttem
Ez a legnagyobb szényene az orbáni vezetésnek Hazugsággyárba terelték őket sunyi alamuszi önmentő bagázs hitler ehhez képest kisinas volt, és még uralkod?ásra koronára is vágyakozik ?na a trolloka meg le sem kell állni, válaszra sem kéne méltatni, mert csak alázni mocskolódni tudnak akár a gazdaállatuk erre jóbb szó nincs. Gyalázat szégyen az ország vezetésére,
ómió
Csak nem az efftársi módszereket vennék át?
percsi
@kissé felnőttem: A fiatalok ezzel a hazugsággyárral már most tönkre tették az életüket, jelenlegi lehetőség-állapot, egy-két leleplezett hazugság után még az anyjuk sem fog hinni nekik. Tanuljanak, keressenek tisztességes munkát, mert amit most csinálnak, abból életük végéig nem lehet megélni. Jó, hogy kevesen vannak.

Felfoghatatlan, hogy az ov. 30 évéből nem tanultak a fidfanok. Egy picit kellene gondolkodni, a Gyurcsány 6 éve (ov. ellenzék mellett) az ország tönkretételéhez szinte lehetetlen az OV 30 évvel szemben.

“Nem fordulhat elő, hogy közmegbízatást teljesítők, akik korrupcióban érintettek, azok megtartják a személyes vagyonukat, miután lelepleződtek.”

– mondta Orbán Viktor, még 2010-ben. Pokorni Zoltán ugyanebben az időszakban arról beszélt, hogy le kell vágni a kezét annak, aki belenyúl a közös kasszába. Ha ez megvalósult volna, akkor ma alig lenne olyan fideszes politikus, aki a saját kezével tudna szavazni a parlamentben."

Vesszen az összes korrupt bagázs, az elszámoltatás, igazságszolgáltatás legyen az első harcunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok