Nem aprózza el lagziját az álom pár, ugyanis egyre több részlet derül ki, és egyre jobban érződik a hónapokon át tartó szervezés is.

Mészáros-lagzi: biztonsági személyzet, lezárások, saját logó és a fekete Mercedes

Egy kisebb hadseregnyi biztonsági ember védi a kíváncsi tekintetek elől az alcsúti arborétumot. A sok titokzatoskodás miatt egy komoly biztonsági cég szakemberei biztosítják a helyszínt, mégpedig elég nagy számban.

A véderő nem más, mint a profikból álló Eurovéd Security. A cég nem áll messze Mészáros Lőrinctől, nem véletlen, hogy őket bízta meg azzal, hogy Várkonyi Andreával közös nagy napján ne történhessen semmiféle probléma, fennakadás biztonsági fronton.

Mészáros Lőrinc több érdekeltégét is védi a cég.

A Blikk beszámolója szerint Mészáros Lőrinc gondoskodik az őrökről, az arborétumhoz érkezett a Mészáros pizzéria furgonja is, amely egészen nyilvánvalóan nem az esküvői menüt vitte a helyszínre.

Még órákkal ezelőtt érkezett meg egy ismerős rendszámú Mercedes kisbusz is. A lesötétített üvegű buszban persze nem lehetett látni, hogy kik ültek, de annyi biztos, hogy a forgalmi rendszám alapján ez az a busz melyet a szerelmesek már többször is igénybe vettek utazáshoz.

A 444 úgy tudja, hogy az arborétum területén még a kisvasút megállója felöli személyzeti bejárón többszintes beléptetési rendszer működik. Ezeknél egy lista alapján szűrik, kit lehet beengedni.

Akit beengedtek, megkapta az egyedi sorszámmal ellátott karszalagját, amit az ifjú párra utaló L&A logó díszített.

Erről egy képet is kapott a lap.

Forrás: 444/Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
lehegesztették a csatornafedeleket, ezért a Tini Ninja Teknőcök nem tudnak kijönni !
simmering73
"Nem maradnak ki a magyar adófizetők sem Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéből, amit néhány évvel ezelőtt még a liberális sajtó ízléstelen viccének neveztek volna, ha bárki ezt jósolja. Nem a vacsorára hivatalosak a magyar adófizetők, hanem a menyasszonytáncra, ahova jó előre bedobtak 338 milliárd forintot az új asszonynak, aki majd eltáncolhatja a pénzt. Mészáros Lőrinc ezért megépít Kelenföld és Ferencváros között egy hétkilométeres vasúti szakaszt, ami az összegből elvesz mintegy 30 milliárd forintot, de valószínűleg úgy tervezték, hogy 300 milliárd megmarad."
nepszava.us/varkonyi-andrea-naszajandeka-lehet-meszaros-lorinc-tizszeres-aron-epitett-vasutvonala/
Yoda69
Megy az urizalas, es a magyar emberek szemen kopkodese.
De mar nem sokaig.
Jovo aprilisban visszadjuk a hatalmat a nepnek, a diktatort es oligarchat akik ezer milliardokkal karositottak meg a magyar embereket, racs moge dugjuk, vagyonukat lefoglaljuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.